teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektingenjör till Norrvatten

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

Projektingenjör till Norrvatten

På Norrvatten är du med och bidrar till att norra Stockholm förses med rent dricksvatten, samtidigt som du omges av kompetenta kollegor i ett stort kontaktnät. I projektet Norrvattens framtida vattenproduktion kommer du som projektingenjör att följa projekteringsarbetet från start till slut. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Norrvatten erbjuder ett samhällsviktigt arbete där du får möjlighet att påverka. De ligger i teknikens framkant och driver utveckling av dricksvattenförsörjningen i samarbete med sina medlemskommuner och andra vatten- och miljöaktörer. Norrvatten har hög trivsel och ett högt engagemang för sitt uppdrag.

I projektet Norrvattens framtida vattenproduktion blir du en nyckelperson i en projektorganisation med bred kompetens. Som projektingenjör säkerställer du rätt kvalitet i utformningen av kalkyl- och produktionsunderlag, från tidiga idéskisser till projektering och framtagande av bygghandlingar. Du leder, planerar och driver projekteringsarbetet från start till färdigställande.

Du erbjuds

 • Chansen att komma in i en organisation där beslutsvägarna är korta

 • Möjligheten att vara med och påverka i en trygg organisation

 • Bra förmåner som friskvårdsbidrag och lunchförmån

Medarbetarenkäten visar tydligt på hur nöjda medarbetarna är idag, och känslan på arbetsplatsen beskrivs som familjär.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader där du blir anställd av Academic Work och arbetar ute hos kund med möjlighet till förlängning då alla parter är nöjda med samarbetet. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsbeskrivning

 • Leda projekteringsarbete från start till färdigställande

 • Säkerställa kvalitet i utformning av kalkyl- och produktionsunderlag

 • Samordna arbetsuppgifter mellan projektchef och projektledare

 • Säkerställa att upphandlingar genomförs professionellt och i kontrakterad form för varje enskilt projekt

 • Bidra aktivt med din erfarenhet och kompetens och identifiera möjligheter, men också risker

Vi söker dig som

 • Har en relevant utbildning, antingen på högskolenivå eller inom YH

 • Har ett par års relaterad fält- och projektplaneringserfarenhet

 • Har kunskap kring kalkyl- och produktionsunderlag

 • Talar och skriver flytande svenska då språket används dagligen, engelska är ett stort plus eftersom viss dokumentation är på engelska

Under denna rekryteringsprocess lägger vi extra stor vikt vid personliga egenskaper. Följande kompetenser kommer gå som en röd tråd genom rekryteringen: God samarbetsförmåga, strukturerad och självgående.

Övrig information

 • Start: Mars

 • Omfattning: Heltid, 38.75h i veckan

 • Placering: Sundbyberg

 • Övrigt: Norrvatten bedriver säkerhetskänslig verksamhet av betydelse för Sveriges säkerhet och är en aktör i den civila delen av totalförsvaret. Inför uppdraget så kommer säkerhetsprövning för inplacering i säkerhetsklass att ske. En sådan prövning innefattar registerkontroll via Säkerhetspolisen.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Norrvatten är ett kommunalförbund som producerar och distribuerar dricksvatten av hög kvalitet till 14 medlemskommuner med stark expansion i norra Storstockholm. Omkring 700 000 människor, flera stora sjukhus samt Arlanda flygplats är beroende av att Norrvatten garanterar ett hälsosamt dricksvatten och därmed möjliggör regionens utveckling. Norrvatten är Sveriges fjärde största dricksvattenproducent med cirka 70 anställda. Vårt vattenverk, Görvälnverket, ligger i Järfälla kommun. Här producerar vi 1600 liter dricksvatten per sekund.

Dela detta jobb

Projektingenjör till Norrvatten

Academic Work