teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektkoordinator till DREM

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2024-04-30

Ansök nu

Projektkoordinator till DREM

Är du en driven person som kan lösa problem effektivt? Har du förmågan att hålla ihop saker, se helheten och vara noggrann i varje detalj? Då är denna tjänst rätt för dig!

Om teamet & rollen
I rollen som Projektkoordinator på DREM är ditt ansvar att säkerställa snabba och framgångsrika installationer för husägare som har investerat i deras energilösningar, såsom luft-vatten- och bergvärmepumpar. Du kommer att vara en viktig del av försäljningsteamet, där du tillsammans med dina kollegor arbetar för att inte bara hjälpa kunderna att förbättra sina bostäder och spara pengar, utan också för att ge dem en fantastisk kundupplevelse. Du kommer helt enkelt att vara involverad i hela kundresan.

Du kommer till exempel att:

  • Stödja säljteamet genom att identifiera optimala lösningar för varje kund.

  • Ta ansvar för planering av leverans och installation efter kundens beslut, inklusive kommunikation med leverantörer och installationspartners.

  • Koordinera och hantera flera projekt samtidigt tillsammans med ditt team.

  • Ansvara för uppföljning av projekt och resultat samt hålla produkt- och prislistor uppdaterade

 

Hos DREM blir du en viktig del i deras ambitiösa team, där din samarbets- och sociala förmåga kommer att vara avgörande för att skapa en positiv och inspirerande arbetsmiljö. Rollen kommer att utvecklas i takt med företagets tillväxt, och vi söker därför personer som är engagerade i kontinuerlig personlig- och professionell utveckling.

Om dig
För att passa in i rollen ser vi att du är social och trivs med att samarbeta med andra människor. Du är en driven och lösningsorienterad person som gärna ser över och strukturerar upp ditt arbete samtidigt som du värderar noggrannhet.

Utöver dina personliga egenskaper ska du:

  •  Ha erfarenhet av att jobba i process- och logistik-intensiva miljöer

  •  Ha god datorvana

  •  Tala och skriva obehindrat på svenska

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att koordinera projektleveranser, kundservice eller att sköta relationer med leverantörer/entreprenörer. Har du även tidigare erfarenhet inom värmepumpsbranschen och ett intresse för energi- och klimatfrågor är det ett plus.

Vad DREM erbjuder
DREM erbjuder dig en konkurrenskraftig lön och förmåner såsom friskvårdsbidrag och möjlighet till pensionsavsättning. Du får chansen att vara med på en spännande tillväxtresa i en snabbt växande startup samt personlig- och professionell utveckling genom coachning och utbildningar. Läs mer om vilka DREM är här: Om oss | DREM Energy

Välkommen med din ansökan!
Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta emma.berggren@edzagroup.se

 

 

 

Dela detta jobb

Projektkoordinator till DREM

EdZa AB