teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektledare solenergiprojekt

Ort
Utgår

2023-03-24

Ansök nu

Projektledare solenergiprojekt

Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Är du vår nästa kollega och vill arbeta med de mest intressanta och växande teknikområdena som finns, solenergisystem, laddinfrastruktur och energilagring? Vi söker nu dig som vill vara med på en fantastiskt spännande resa och ta vårt nya miljövänliga satsningsområde Green Energy till nästa nivå. Då detta är en nyinrättad tjänst finns stor möjlighet för dig som vill vara med och utforma och sätta din prägel på rollen. Det här är en unik chans för dig som vill vara med och utveckla ett nytt affärsområde om samtidigt bidra till den gröna omställningen.

Ditt nästa uppdrag

I rollen som projektledare kommer du i första hand att arbeta med projektledning och arbetsledning av solenergiprojekt. I rollen ingår även att projektera solenergianläggningar och att vara behjälplig med framtagande av anbud mot kund. Kundkontakter och resor är en naturlig del av arbetet. I rollen som projektledare ansvarar du för att framgångsrikt driva våra projekt i mål. Som arbetsledare ansvarar du även för att arbetsleda samtligt arbete på arbetsplatsen.

Då vi även växer inom närbesläktade teknikområden laddinfrastruktur, energilagring och likspänningssystem, behöver du även vara bekväm med att arbeta med motsvarande arbetsuppgifter inom dessa områden. Du kommer att tillhöra ett av företagets tre affärsområden, Power, och rapporterar direkt till ansvarig områdeschef för Green Energy.

I ditt arbete ingår det att:

 • Samordna och leda solenergiprojekt

 • Arbetsleda samtligt arbete på arbetsplatsen

 • Projektera och kalkylera solenergiprojekt

 • Vid behov även projektleda andra typer av projekt inom Green Energy, exempelvis projekt inom laddinfrastruktur och energilagring

 • Upprätta budget, tidplan och prognoser för projektet

 • Beställa material och koordinera materielleveranser

 • Samordning av egen personal, underentreprenörer och leverantörer

 • Styra och leda tillgängliga projektresurser

 • Delta i olika typer av möten med bland annat kunder, underentreprenörer och materialleverantörer

 • Delta i internt utvecklingsarbete

 • Vara drivande i framtagandet av nya arbetsmetoder och arbetssätt

Resor inom Sverige är en naturlig del av tjänsten.

Erfarenhet / Bakgrund

Vi söker dig som tidigare har arbetat som projektledare inom solenergiprojekt. Du har en relevant arbetslivserfarenhet och B-körkort. Din branscherfarenhet har lett till god kunskap om arbete på tak, montagemetoder och material. Ditt arbete kännetecknas av hög noggrannhet och handlingskraft. Att jobba strukturerat och att driva dina projekt självständigt är naturligt för dig. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att ha arbetat med laddinfrastruktur, energilagring och likspänningssystem.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, självgående och inte räds för att fatta beslut. Du kan hantera stressiga situationer och söker lösningar på frågor och problem som dyker upp. Som person är du ödmjuk, bra på att samarbeta och skapar produktiva relationer med kollegor, kunder och samarbetspartners. Du är flexibel och har inga problem med att växla mellan större projekt och snabba oplanerade uppdrag. Vidare så har du goda kunskaper i det svenska och engelska språket och en god kommunikativ förmåga.

Vad erbjuder OneCo dig?

På OneCo kommer du att bli en del av ett härligt gäng. Vi har ett flexibelt arbetssätt och möjlighet att arbeta på distans är självklart. På OneCo har vi friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning för receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag.

Är tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetstid: Heltid
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt branschavtalet Energi
Körkort: B-körkort
laceringsort: Rosersberg
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Kontaktperson: Områdeschef Simon Larsson. Mailadress: simon.larsson@oneco.se

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Vi underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden! 

Dela detta jobb

logga
Projektledare solenergiprojekt

OneCo Networks AB