teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare till Aloud

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-07-22

Ansök nu

Projektledare till Aloud

Vi befinner oss i Alouds imponerande showroom på Östermalm. Här fascineras vi inte enbart av den senaste designen av integrerad teknik i hemmet utan även av ett kreativt driv, en stark ambition om tillväxt och samtidigt en familjär och prestigelös atmosfär. Färger, material och känslan för design gör att vi vill flytta in. Vill du också kika in i denna uppvisning av vad ett intelligent hem kan innebära? Det tror vi! Nu söker de en ytterligare initiativrik lagspelare som vill ta sig an rollen som projektledare.

Om tjänsten

Aloud skapar användarvänliga bekvämligheter utifrån högteknologiska lösningar. Med sin unika tjänst i det översta high end-segmentet skapar Aloud skräddarsydda lösningar för intelligenta hem där teknik möter design på ett stilrent och diskret sätt.

Aloud består idag av 22 personer placerade i Stockholm och Oslo. Du kommer att axla en roll som inledningsvis handlar om att sätta visioner, rutiner, struktur och att jobba för att bygga skräddarsydda lösningar, från start till mål.

Till en början kommer du att få en introduktion anpassad efter din erfarenhetsnivå för att säkerställa att du får en bra start på din karriär hos Aloud. Därefter erbjuds du en individanpassad utvecklingskurva där du får möjligheten att kontinuerligt växa efter ditt intresse och expertis.

Arbetsbeskrivning

I den här rollen står du för ett projektledarskap präglat av affärsmannaskap med sinne för bra affärer, proaktiv kunddialog och effektiv planering av arbetet. Du driver ett antal parallella projekt inom Sverige samt i övriga Europa.

Du kommer till exempel att:

 • Driva och inneha ansvaret för planeringen och genomförandet av projekt

 • Ha löpande och relationsskapande dialog med kund, beställare och samarbetspartners

 • Arbeta koordinerande med ett flertal aktörer involverade i projekten – från kravställning till leverans. Däribland arbetsledare, belysningsdesigners, tekniker och underentreprenörer

Det här är en roll som passar dig som vill komma in på ett bolag med stora ambitioner. Du får ta dig an en bred roll och forma din roll med både frihet och ansvar. Vi ser gärna att du är prestigelös och drivs av att lägga ner det lilla extra för att nå framgångsrika resultat. Du gillar att vara en nyckelspelare och att axla ansvaret som det innebär.

Vi söker dig som

 • Har dokumenterade goda kunskaper och erfarenheter från teknikområdet, så som ljud, bild, ljus, nätverk, fastighetsautomation eller styrsystem och har ett genuint intresse för intelligenta hem

 • Har ett par års arbetslivserfarenhet från en koordinerande - alternativt projektledarroll inom bygg, el eller arkitektur

 • Har B-körkort

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används dagligen i arbetet

 • Har god kommunikationsförmåga i tal och skrift med flera kontaktytor samtidigt

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Östermalm. Du förväntas arbeta majoriteten av tiden på kontoret

 • Resdagar: Du kommer själv kunna vara med och till viss del påverka omfattningen, men räkna med 25 stycken resdagar om året då du bland annat gör platsbesök

Kontaktinformation: Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Ansvariga för rekryteringsprocessen är Milly Weidstam (milly.weidstam@academicwork.se) och Minna Loosaar (minna.loosaar@academicwork.se)

Information om rekryteringsprocessen:

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Aloud är specialister på att designa och installera skräddarsydda tekniklösningar som harmoniserar med inredning, arkitektur och miljö. Aloud arbetar med privata bostäder, hotell, B2B, arkitekter, inredningsdesigners och fastighetsutvecklare för att skapa toppmoderna intelligenta hem som förhöjer boendekvalitén, maximerar komforten och matchar kundens unika behov och livsstil.

Alouds prisbelönta och dedikerade team består av ljusdesigners, audiovisuella ingenjörer, programmerare, IT-tekniker, projektledare och installatörer som tillsammans har satt guldkant på nöjda kunders boenden och liv sedan 2008.

 

Dela detta jobb

Projektledare till Aloud

Academic Work