teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Projektledare till Karlshamn Energi

Företag Maxkompetens
Ort
Utgår

2023-10-01

Ansök nu

Projektledare till Karlshamn Energi

Vill du som ansvarstagande och erfaren projektledare vara med och påverka infrastrukturen i samhället? Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av Karlshamn Energi Vatten där du ingår i ett kunnigt team med god sammanhållning, framåtanda och vilja till utveckling. VA är en långsiktig verksamhet och på Karlshamn Energi får du nu möjlighet att vara med på en fortsatt moderniserings- och utvecklingsresa i ett stabilt företag.

Dina Arbetsuppgifter

Som Projektledare inom Vatten blir du en viktig del av ett team på sex kollegor som tillsammans ansvarar för utvecklingen av VA´s produktionsanläggningar i Karlshamn. Som projektledare börjar ditt ansvar redan vid det uppkomna problemet – du finner möjliga lösningar, paketerar och presenterar din projektidé och vid OK startar och driver du projektet. Du är också ett viktigt stöd till övriga i teamet i frågor gällande teknik/process, entreprenad och långsiktig planering.
Din vardag kommer i huvudsak att innebära:

 • Initiera och ansvara för investeringsprojekt avseende VA-anläggningarna, både inom dricksvatten och spillvatten, så som reningsverk, vattenverk, pumpstationer, reservoarer och tryckstegringsstationer. Projekten kan avse såväl ombyggnation av delar som hela anläggningen för att uppgradera och modernisera eller anpassa till en mer effektiv och hållbar processlösning
 • Du utreder ett problem eller en projektidé och sätter upp dess praktiska och ekonomiska ramar samt följer beslutat projekt till projektering och genomförande
 • Ansvar för budget, tidplan, kvalitetsuppföljning och arbetsmiljö
 • Bidra till utvecklingen av projektstöd genom kontinuerligt samarbete med övriga projektledare

 •  

Karlshamn Energi AB är en arbetsgivare som aktivt arbetar med hållbarhet, har långsiktiga investeringsperspektiv i alla frågor tillsammans med en mycket god personalpolitik och ett tydligt fokus på slutkund som genomsyrar hela verksamheten.

Din Profil

Den erfarenhet och kunskap du tar med dig och stärker teamet med är:

 • Några års relevant erfarenhet av att självständigt ha drivit projekt inom teknik/produktion/process-inriktad verksamhet
 • Det är meriterande med erfarenhet av projekt från VA-verksamhet och kunskaper i entreprenadjuridik
 • Vi hoppas att du har en teknisk högskoleutbildning med lämplig inriktning
 • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office
 • Goda kunskaper i det svenska språket såväl skriftligt som muntligt
 • B-körkort

 •  

Som person är du strukturerad med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samt arbeta mot uppsatta mål. Du arbetar självständigt och tar stort ansvar för dina projekt. Du har ett problemlösande förhållningssätt och är duktig på att skapa kreativa dialoger och vi uppskattar din goda kommunikativa förmåga till såväl kollegor, chef som externa samarbetspartners.

Övrig Information

 • Placeringsort: Karlshamn
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Arbetstid: heltid

 •  

I denna rekrytering samarbetar Karlshamn Energi med Maxkompetens. Vid frågor kontakta gärna ansvarig Rekryteringskonsult Therese Hulte på 076-555 83 80 eller therese.hulte@maxkompetens.se. Ansökan tas emot på www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är den 1 okt 2023 men vi kommer arbeta med ett löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om Kundföretaget

Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service. Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har drygt 100 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001. Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se

Dela detta jobb

logo
Projektledare till Karlshamn Energi

Maxkompetens