teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare till POGAB Göteborg

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Projektledare till POGAB Göteborg

Om POGAB

POGAB erbjuder marknadens bredaste kompetens inom plåtslageri med ett stort hantverkskunnande och plåtslageriarbeten av högsta kvalitet. Vi är stolta över vårt hantverkskunnande och våra medarbetare har gedigen utbildning och mycket stor kunskap inom sina respektive områden.

POGAB arbetar ständigt med förbättringar, därför var det en självklarhet att certifiera oss i ISO 9001, 14001 samt 45001. Detta skapar trygghet för våra anställda kunder och leverantörer. Det innebär att vi har dokumenterade rutiner att arbeta med så som kvalitet, hållbarhet och arbetsmiljö.

Med ett personligt engagemang och kompetenta medarbetare erbjuder vi företag och privatpersoner ett hantverk av högsta kvalitet och en affärsmässig klarsyn i alla våra projekt.

Läs mer om oss på https://www.pogab.se

Vi söker nu projektledare!

Om tjänsten

Som projektledare kommer du arbeta med projekten från förfrågning- och kontraktfas genom projekt-och utförandefas till avslut. I projekten arbetar du med planering, projektledning, beställningar och leveransbevakning, personalplanering, personalledning och uppföljning. Du deltar i veckomöten och är ansvarig i projektens ekonomiska uppföljningar. Du kommer att vara verksam såväl ute i projekten som på kontoret.

Din erfarenhet

Du har en relevant utbildning för tjänsten inom teknik eller byggnation och några års arbetslivserfarenhet. Du läser och förstår ritningar. Förståelsen för arbete i ägarledda företag.

Du har en god datavana, gärna erfarenhet och kunnande inom BIM / Cad, kommunicerar på svenska och engelska och innehar B-körkort.

Din personlighet

Vi ser att du har ett stort engagemang i ditt arbete. Har ett intresse av personal och ledarskap. Är driven, social och strukturerad. 

Intervjuer kommer att hållas löpande, tillträde av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.
 

Om Bahusia

Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på https://bahusia.se

För mer information

Håkan Karlsson, telefon 0522-44 02 43 
hakan@bahusia.se

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Projektledare till POGAB Göteborg

Bahusia Personalförmedling AB