teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare - Trexab Bygg & Sanering AB, Stockholm

Ort
Utgår

2023-06-09

Ansök nu

Projektledare - Trexab Bygg & Sanering AB, Stockholm

Vi driver både officiella och konfidentiella rekryteringsuppdrag och vi letar ständigt efter nya duktiga kandidater.

När du som kandidat registrerar din CV hos oss får du inte bara möjligheten att söka våra utannonserade tjänster, du blir även sökbar i vår kandidatbas inför framtida uppdrag.

Trexab Bygg & Sanering AB startade i mindre skala 2008 med drivkraften att växa inom byggservice och framför allt inom sin nisch gentemot lokaltrafiken. Idag omsätter de ca 220 mkr och består av ca 50 stycken medarbetare. Som totalentreprenör åtar de sig de flesta typer av projekt inom bygg, anläggning och rot och arbetar uteslutande mot större företag och myndigheter. Trexab Bygg & Sanering utför sina uppdrag med kompetent personal samt erbjuder kostnadseffektiva och kundanpassade tjänster med en hög grad av service, tillgänglighet, flexibilitet och miljöanpassning.

PROJEKTLEDARE - TREXAB BYGG & SANERING AB, STOCKHOLM

Vi rekryterar ytterligare en Projektledare till Trexab Bygg & Sanering AB som i flera projekt leder processen och samordnar både interna och externa resurser genom hög kompetens. Här erbjuds du en omväxlande miljö med många nyanser inom yrket, hög puls och ett stort arbetsfält med mycket frihet under ansvar.

Som Projektledare har du ett övergripande ansvar för hela affären i dina projekt och/eller inom aktuellt ramavtal. Kalkyl, anbud, projektering, produktion, personal, goda kundrelationer, inköp, KMA, besiktning, överlämning och ekonomi ligger på ditt bord. Du har ett nära samarbete med affärschef och kollegor internt samt med beställare och underleverantörer för att uppnå bästa möjliga resultat i ditt arbete.

För att lyckas i den här rollen ser vi att du är en driven och erfaren person inom byggnation. Du har en bred erfarenhet från byggbranschen, är kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt med ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt. Du har väl utvecklade ledaregenskaper och en god förmåga att engagera andra. Vidare är du van vid att såväl söka upp som att förmedla information på ett effektivt sätt. Du är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga och ett utvecklat affärstänk.

Du är van vid arbete i projektform och att självständigt driva dina projekt och har flera års erfarenhet från liknande eller likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar. KY-utbildning, högskoleexamen inom byggteknik, erfarenhet av systemet Byggsamordnaren/Next eller motsvarande är högt meriterande.

Trexab erbjuder sina anställda en trivsam och inspirerande arbetsmiljö där man stöttar varandra och där alla är delaktiga. De flesta från arbetsledningen och projektledningen är personer som växt fram ur den egna organisationen vilket ger en väldig styrka och passionerad arbetskraft. Företaget satsar mycket på en god gemenskap och sammanhållning genom att erbjuda trevliga aktiviteter även utanför jobbet. De gör årligen en utlandsresa tillsammans, företaget har ett fint gym där många aktiverar sig och man spelar även hockey och innebandy tillsammans. Som Projektledare hos Trexab Bygg & Sanering AB har du tjänstebil och möjlighet till del av bonusprogram och i övrigt goda anställningsvillkor.

Trexab Bygg & Sanering växer sakta men säkert och har en stadig utveckling framför sig med långa avtal till grund och söker därför ständigt nya medarbetare att skapa en framtid tillsammans med. Du välkomnas in i en familjär företagskultur som kännetecknas av en kreativ och positiv entreprenörsanda med högt tempo och engagerade medarbetare som drivs av nya utmaningar.

Ansökan:

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Kristina Hjertonsson på telefon 070-392 16 00.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Projektledare - Trexab Bygg & Sanering AB, Stockholm

RekryteringsKonsulten Sverige AB