teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare VS - Dannbergs Mark & VVS AB, Stockholm

Ansök nu

Projektledare VS - Dannbergs Mark & VVS AB, Stockholm

Dannbergs Mark och VVS AB är ett väletablerat auktoriserat företag inom VVS och utför alla vanligt förekommande rörläggningsarbeten och tjänster vid nyproduktion, ombyggnation samt service. DMV hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt företag i Stockholm och Uppsala med omnejd. DMV startades 2016 av Johan Dannberg som idag driver bolaget tillsammans med Oskar Löfbom. Företaget har genom väl utförda arbeten, stor erfarenhet, tydlig kommunikation samt servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation. Inget jobb är för litet eller stort för DMV!

PROJEKTLEDARE VS, DANNBERGS MARK OCH VVS AB, STOCKHOLM

DMV stärker nu upp sitt team med ytterligare en driven Projektledare VS som får en viktig roll i företagets fortsatta tillväxtresa. För att lyckas i rollen har du god erfarenhet av projektledning inom VVS samt en känsla för leverans, kommunikation och effektivitet. Du är certifierad VVS-montör och har tidigare arbetat inom nyproduktion, renovering eller motsvarande.

Vidare är du självgående, lösningsorienterad, affärsinriktad samt bekväm med att hantera både kunder, montörer och beställare. Du har erfarenhet och kunskap av kalkyleringsarbete. Du arbetar lika bra på egen hand som i team. Du talar och skriver flytande svenska samt innehar B-körkort

DMV är auktoriserade VVS-installatörer och följer rådande kollektivavtal och är medlem i branschorganisationen VVS-Företagen samt genomgår löpande utbildningar för kompetensutveckling inom teknik, miljö och säkerhet. DMV känner ett stort ansvar för sina montörer, kunder och leverantörer. DMV har idag ca 20 medarbetare med kontor i Sundbyberg och utför jobb i Stockholm och Uppsala med omnejd.

Ansvarsområden: 

- Planering och ansvar för att ta fram tidplan samt uppföljning av tidplan.
- Prognosarbete samt budget och ansvar för slutligt resultat av dina projekt.
- Löpande kommunikation med interna och externa kontaktytor.
- Fakturering, egenkontroll, PM och ÄTA samt andra administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter.
- Aktivt och fortlöpande arbete gällande arbetsmiljö och riskanalyser.

Ansökan:

Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer till rollen som Projektledare sker löpande och kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka in din ansökan redan idag.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Dannberg på telefon 070-67 19 646.

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Projektledare VS - Dannbergs Mark & VVS AB, Stockholm

RekryteringsKonsulten Sverige AB