teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektör inom fjärrvärme till SFAB

Ort
Utgår

2023-06-06

Ansök nu

Projektör inom fjärrvärme till SFAB

SFABs verksamhet spelar en betydande roll i den cirkulära ekonomin. Vi bidrar till en trygg och klimatsmart energianvändning, hållbar samhällsutveckling samtidigt som vi tar ansvar för vår omvärld. Vi levererar energi till i Huddinge-, Botkyrka- och Salems kommuner - en av Sveriges mest expansiva regioner.

Att så många är anslutna till vårt fjärrvärmenät gör oss till en central del av den lokala infrastrukturen och ger oss en viktig roll för livskraft och utveckling där vi verkar. Vi är stolta över vår fjärrvärme och fjärrkyla som lever upp till mycket höga miljökrav.

När Huddinge, Botkyrka och Salem växer behövs energisystem som kan möta det växande behovet av värme och kyla, då ska kunderna se oss som den naturliga energipartnern. Vi hjälper våra kunder att vara resurssmarta och använda rätt energi, det är bra för alla - kunden, oss och klimatet. Läs gärna mer på sfab.se

Nu söker vi en Projektör inom fjärrvärme!

Just nu söker vi en strukturerad och noggrann projektör som kan komplettera vårt team på Distributionsavdelningen. Som projektör är du delaktig i olika omfattning genom projektets olika skeden, från förstudie till projektavslut. Den här rollen erbjuder stora möjligheter till vidareutveckling och möjlighet att vara med och påverka den framtida inriktningen inom fjärrvärme och fjärrkyla. I dina arbetsuppgifter ingår att upprätta arbetshandlingar, materialspecifikationer samt bestämma byggmetod. Du för dialog med markägare och exploatörer med vilka du träffar överenskommelser med samt är kontaktpersonen gentemot myndigheter vilka du inhämtar tillstånd hos. Du är ett tekniskt stöd i projektteamet och utför tekniska beräkningar och dimensioneringar samt bedömer arbetsmiljörisker i egenskap av BAS-P. 

Du kommer att ha ett tätt samarbete med våra egna projektledare och driftpersonal. 

Kvalifikationer

  • Minst tre års erfarenhet av att ha arbetat som konstruktör eller projektör inom fjärrvärme

  • Du har relevant eftergymnasial utbildning på universitet/högskola/yrkeshögskola

  • Erfarenhet av arbete med AutoCad

  • B-körkort

  • God kommunikativ förmåga såväl skriftligt som muntligt på svenska

Vi ser det som meriterande om du har 

  • Kunskaper att upprätta handlingar i enlighet med AMA

  • Kunskaper i konstruktionsberäkningar, ex erfarenhet av ROHR2 eller motsvarande

  • Branschkunskap

  • Erfarenhet av arbete med mätinstrument

  • Erfarenhet av arbete inom något GIS-system

Vi erbjuder: Här får du vara med och forma framtidens smarta energisamhälle, du får ett spännande arbete i en organisation där miljö och utveckling står i fokus. Vi är en flexibel arbetsplats med möjlighet till distansarbete. Vi erbjuder flera olika förmåner som tex gym på arbetsplatsen, arbetstidsförkortning, attraktivt friskvårdsbidrag, lunchförmån, regelbundna hälsokontroller samt ett förmånligt pensionsavtal och en aktiv personalklubb. Vi vet att våra medarbetare är nyckeln till framgång och nöjda kunder, därför arbetar vi medvetet för att vara en stimulerande och ansvarstagande arbetsplats, där kompetensutveckling och balans i livet är viktiga delar. Mångfald och jämställdhet hjälper oss att utvecklas och vi arbetar aktivt med hälsa och friskvård. Gå gärna in på vår rekryteringssida om du vill veta mer.

Kontakt 

I denna rekrytering samarbetar SFAB med Jefferson Wells Engineering. Om du har frågor kring tjänsten eller din ansökan är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Setterberg, anna.setterberg@jeffersonwells.se

 

 

Dela detta jobb

logga
Projektör inom fjärrvärme till SFAB

Jefferson Wells