teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektör inom Försvarets Telenät till OneCo Defence

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-14

Ansök nu

Projektör inom Försvarets Telenät till OneCo Defence

Vill du vara med och bygga upp Försvarets Telenät? Vi söker nu en projektör inom FTN till OneCo Networks AB, avdelning Defence.

Projektör på OneCo Defence

Som projektör på OneCos Defenceavdelning kommer du att arbeta med projekt där varje uppdrag är unikt och du ställs inför nya utmaningar. Projekten omfattar verksamhetskritisk tele- och datakommunikation där slutkunden är Försvarsmakten och byggnationer av både Försvarets och Marinens Telenät kan förekomma. Uppdragen består ofta av elinstallationer, batteribyten, transmission, IP-lösningar, installation av switchar och routrar samt antennmontage i master och torn eller på hustak.

Du är ytterst ansvarig för projektering av dina projekt som leder till ett så smidigt montage för avdelningens tekniker som möjligt. Kontinuerlig uppföljning och dokumentering av vad som gjorts är en viktig del av ditt arbete.

Dina arbetsuppgifter utgörs bland annat av: 

  • Läsa igenom och förstå det tekniska underlaget som kunden tagit fram

  • Rekognosering på plats med beställaren och slutkunden

  • Framtagning av rekognoseringsprotokoll som ska godkännas av kund

  • Projektering/framtagning av tekniska underlag på det som har rekognoserats

  • Framtagning av ny dokumentation och uppdatering av befintlig dokumentation som i slutskedet av ett projekt ska överlämnas till kunden

  • Mängda och avropa material från interna inköpare

  • Stötta projektledarorganisationen vid eventuella frågeställningar kring din projektering

  • Kontinuerlig intern rapportering om projekteringens framskridande

Är det här du?   

Som projektör på OneCo är det viktigt att du alltid strävar efter att hålla en hög servicenivå och sätter kunden i fokus. Du är en god kommunikatör och har förmågan att koordinera med flertalet kontaktytor både internt och externt. Som person är du drivande, välstrukturerad och har förmågan att fatta korrekta och snabba beslut. Du bör inte vara främmande för att förutsättningarna i din projektering kan förändras under resans gång – tvärtom ska du se möjligheterna att visa kunden att med din kompetens så ror vi uppdraget i hamn. Du har även god datorvana, främst Officepaketet med Excel.

Då vår arbetsplats är Sverige så spelar det ingen större roll var du bor. Defenceavdelningens kontor är placerat i Kungens Kurva (södra Stockholm) och rekognoseringsarbete kan ske i stort sett var som helst i Sverige, vilket innebär att resor i tjänsten förekommer.

På OneCo erbjuder vi dig

På OneCo Defence blir du en del av en avdelning som förespråkar teamkänsla med engagerade medarbetare och lång erfarenhet inom Försvarets Telenät. Vi har högt säkerhetstänk och tydliga mål med ambitionen att alltid skapa mervärde för våra kunder. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum med varierande och utmanande arbetsuppgifter där både personliga och professionella utvecklingsmöjligheter finns.

På OneCo har vi kollektivavtal. Som medarbetare på Defence omfattas du av Telekomavtalet. Vi erbjuder även goda förmåner såsom friskvårdsbidrag, ersättning för sjukvårdande behandlingar, läkarvård och receptbelagd medicin. Vi sponsrar även dina motionslopp. 

OneCo – vi ansluter framtiden

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband samt underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter även intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare och solcellsanläggningar. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden.

Avdelningen Defence huvuduppdrag är att vidmakthålla Försvarets Telenät, vilket innebär att omsätta och uppgradera den transmissionsutrustning som finns i FTN.

Ansök till tjänsten idag

Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen! 

Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. Arbetssökande är däremot välkomna att skicka frågor om tjänsten till områdeschef David Hellström på david.hellstrom@oneco.se  

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidareanställning
Arbetstid: Dagtid, relativt flexibla arbetstider
Placeringsort: Kungens Kurva, goda möjligheter till hemarbete.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse  
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Förmåner.  
Körkort: B-körkort krävs  
Medborgarskap: Svenskt medborgarskap är en förutsättning då tjänsten kräver godkänd registerkontroll hos säkerhetspolisen.

Sökord: systemtekniker, nätverkstekniker, It-tekniker, konfigureringstekniker, projektör, dokumentatör, teknikansvarig, teknikledare, beredare, FTN, Försvarets Telenät, MTN, Marinens telenät, teleingenjör, Försvarsmakten, FMTIS, FMV, Försvarets Materielverk

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Vi underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden!

Dela detta jobb

logga
Projektör inom Försvarets Telenät till OneCo Defence

OneCo Networks AB