teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Putsa AB söker fönsterputsare till Lidköping!

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-26

Ansök nu

Putsa AB söker fönsterputsare till Lidköping!

Om företaget
På Putsa lyser vi upp vardagen för våra kunder genom att ta hand om den syssla som för många är en utdragen historia. Med passion för hantverket tar vi oss an fönsterputsningen och lämnar våra kunders hem med ett skinande rent resultat.

Vi har sedan 2004 specialiserat oss på fönsterputs och är idag ledande inom vår bransch i Västra Götaland.

Drygt 10 000 privatpersoner och företag i Västra Götaland har fönsterputsabonnemang hos oss i Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Lerum, Vara, Skara, Lidköping, Mölnlycke, Torslanda, Kungälv, Borås, Lindome, Göteborg,

Uddevalla och Varberg. Putsa är ett medarbetarstyrt företag där alla har möjlighet och förväntas att vara med och bidra till företagets utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Trivs du i en roll där du får vara aktiv och arbeta i ett tight team? Då är detta tjänsten för dig. Vi söker fönsterputsare till Lidköping.

Jobbet som fönsterputsare är fritt och passar perfekt för dig som gillar att jobba med kroppen ute i friska luften under alla väder och årstider. Du kommer främst arbeta hos privatpersoner, men det förekommer även att vi i lokaler och butiker. Arbetet utförs på dagtid runt om i Skaraborg men du utgår från Järpås.

Detta är till en början ett konsultuppdrag och du blir anställd hos Premier med goda möjligheter att övergå i anställning hos Putsa.

Din profil
Vi söker dig som trivs med ett fysiskt arbete i ett högt tempo och som gillar att arbeta utomhus. Då du kommer att putsa fönster på varierande platser och höjder är det viktigt att du inte har problem med höjder. Har du tidigare arbetat med fönsterputsning är det meriterande, men inget krav. Det viktigaste är att du har viljan till att lära och har en god arbetsmoral. Då du blir en del av ett tight team är det viktigt att du kan samarbeta och är prestigelös som person. Att du är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad är viktigt för att lyckas i tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att kontakta konsultchef Louise Sköld på louise.skold@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag ca 400 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

 

Dela detta jobb

logga
Putsa AB söker fönsterputsare till Lidköping!

Premier Service AB