teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Pythagoras söker en junior konsult inom fastighet till sin leveransavdelning 

Ansök nu

Pythagoras söker en junior konsult inom fastighet till sin leveransavdelning 


Vi är ett företag som ingår i Monterro sfären vars verksamhet kretsar kring ett antal kärnvärden. Hållbarhet, jämlikhet och samarbete är några av dem. En stor del av vår verksamhet bygger på att vi tillsammans med våra kunder hittar innovativa lösningar som gör det möjligt för kunderna att sänka sin energiförbrukning. Vi har en stor blandning av kompetenser. Genom att blanda våra kompetenser med kundernas kompetenser hjälper vi våra kunder att effektivisera sitt arbete inom Property, Real Estate och Facilities Management.

Vi utvecklar IT-lösningar och tjänster för hantering av strategisk information inom Property, Real Estate och Facilities Management. Vi ägnar oss även åt verksamhetskonsulting inom Smart Buildings, Property och Facilities Management. Med den senaste tekniken skapar vi lösningar och plattformar som hjälper våra kunder att digitalisera sina verksamheter.


Är du i början av din karriär inom fastighet? Har du nyligen tagit examen inom en fastighetsinriktad utbildning? Eller kanske har du jobbat något år inom fastighetsbranschen och känner att det är dags för nästa steg i din utveckling? Då kan du vara den vi söker till Pythagoras AB! 

Om Pythagoras AB 

Pythagoras AB utvecklar IT-lösningar och tjänster för hantering av strategisk information inom Property, Real Estate och Facilities Management. Bolaget ägnar sig även åt verksamhetskonsulting inom Smart Buildings, Property och Facilities Management. Med den senaste tekniken skapar vi lösningar och plattformar som hjälper våra kunder att digitalisera sina verksamheter. 

Om tjänsten 

Som anställd konsult på Pythagoras har du en bred roll med många varierande arbetsuppgifter och ansvarsområden. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara relaterade till de tjänster och programvaror som Pythagoras levererar. Det kan exempelvis vara att strukturera kunders data alternativt sortera ritningar och dokument samt hjälpa till att utveckla deras arbetsprocesser. 

Du tar emot och genomför beställningar från kunder samt är delaktig i framtagning av nya lathundar och modeller. Att hålla i utbildningar, strukturera och utveckla processer och arbetssätt, läsa in data samt vara involverad i leveranser gällande projekt och beställningar ingår också i rollen. 

I rollen ingår även att stödja dina kollegor som arbetar med säljprocessen genom att bidra med teknisk kompetens för att vidareutveckla och öka befintliga kundbaser. 

Du ingår i teamet Servicecenter & Support som består av tolv medarbetare. Placering är på Pythagoras huvudkontor i Stockholm. 

Din profil 

Vi söker dig som nyligen tagit examen inom en fastighetsinriktad utbildning eller som har jobbat något år i fastighetsbranschen och vill ta nästa steg i arbetslivet.  

Har du erfarenhet av projektledning, CAD/BIM eller ritnings-/informationsleveranser till förvaltning är det meriterande. Vidare är det önskvärt med kunskap av designverktyg, som exempelvis Autodesk, Revit eller likvärdiga verktyg.  

Har du erfarenhet av att arbeta i Facility Management-system är det en stor fördel. 

Vem är du? 

Vi söker dig som har en stor vilja att lära dig och att utvecklas. Du har ett intresse av att arbeta med människor och brinner för att stötta kunder. Då rollen är bred och innefattar flera olika arbetsuppgifter och ansvarsområden är ingen dag den andra lik. Det är därför viktigt att du trivs i en miljö med omväxling och variation som ständigt ger dig möjlighet till att utvecklas i din roll. Vi ser därför även att du är mycket strukturerad, noggrann och ansvarstagande i ditt arbete.  
 
Vidare har du ett stort teknikintresse och är van vid att lösa problem. Du är nyfiken och har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. I takt med att Pythagoras växer är det självklart för dig att vilja ta ett utökat ansvar.  

Eftersom utbildning ingår i rollen är det även viktigt att du är pedagogisk, kommunikativ och tycker om att förklara och lära ut. 

Vad Pythagoras erbjuder dig 

I den här rollen får du möjlighet att komma till en arbetsplats med hjälpsamma och engagerade kollegor och en företagskultur som präglas av en stark teamkänsla. Bolaget befinner sig i en stark tillväxt, här uppmuntras du att visa framfötterna och ta eget ansvar för att även du själv ständigt ska växa och utvecklas.  

Pythagoras verksamhet kretsar kring ett antal kärnvärden där hållbarhet, jämlikhet och samarbete är några av dem.  

Det är en social arbetsplats med många gemensamma aktiviteter, såsom frukostar och After Works. Företaget sitter i trevliga lokaler på Södermalm i Stockholm och tillämpar hybridarbete. 

Detta är en heltidstjänst där du blir anställd av Pythagoras med start så snart som möjligt. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning. 

Välkommen med din ansökan!  

I denna rekrytering samarbetar Pythagoras med Fasticon. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. 

Du genomför din ansökan via hemsidan/annonsen. Sista ansökningsdag är den 5 juni men tjänsten kan komma att tillsättas innan dess. 

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att vi arbetar med fokus på att rekrytera rätt kompetens i förhållande till verksamhetens behov. I processen ingår därför bl.a. urvalsfrågor, tester och kompetensbaserade intervjuer.  

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annie Knipplén på annie.knipplen@fasticon.se

Om Fasticon 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Läs mer www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb

 

Dela detta jobb

Pythagoras söker en junior konsult inom fastighet till sin leveransavdelning 

Fasticon AB