teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Reparatör/CNC-tekniker

Ort
Utgår

2023-04-01

Ansök nu

Reparatör/CNC-tekniker

Har du god teknisk kompetens och vill fördjupa dig i tekniskt och praktiskt kunnande inom underhåll, främst inom CNC? Då kanske du är den Reparatör/CNC-tekniker som vi sökerLjunghäll är ett av Europas ledande företag inom pressgjutning och det största pressgjuteriet i Sverige.

Om företaget
Ljunghäll ägs av italienska Gnutti Carlo SPA och tillsammans bildar vi en global aktör med över 4 000 anställda i Sverige, Italien, Tyskland, Tjeckien, Storbritannien, Österrike, Indien, Kina, USA och Kanada. Ljunghäll pressgjuter aluminiumdetaljer till fordonsindustrin och i vår nisch är Ljunghäll det ledande företaget i norra Europa. Vårt moderbolag, Gnutti Carlo är världsledande inom utveckling och leverans av kraftiga och högpresterande ventilstyrnings- och bränsleinsprutningskomponenter för bygg-, jordbruks-, marin-, generator- och transportmotorer.

 Om tjänsten
Ljunghäll söker en Reparatör/CNC-tekniker till vår Underhållsavdelning, som gemensamt ansvarar för förebyggande underhåll i vår maskinpark. Som Reparatör/CNC-tekniker arbetar du med löpande service och reparationer av våra maskiner, både akut felsökning och förebyggande underhåll. Du är även behjälplig i diverse projekt som utförs i verksamheten. I vår strävan efter ständiga förbättringar kommer du att vara en viktig kugge i vår produktion för att förbättra produktivitet, kvalitet, effektivitet och arbetsmiljö. Det är ett varierande och utvecklande arbete med daglig problemlösning, där du samarbetar med arbetskamrater från olika avdelningar på Ljunghäll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande 6 månaders visstidsanställning. Det är en heltidstjänst med skiftgång. Placering är på Ljunghäll i Södra Vi, resor i tjänsten kommer att förekomma. 

Vi söker dig som har…

 • någon form av verkstadsutbildning eller motsvarande kunskaper 

 • flera års arbetslivserfarenhet av reparation/underhållsarbete inom tillverkande industri, företrädesvis inom CNC-bearbetning och främst Grobmaskiner 

 • dokumenterat god teknisk allmänkompetens 

 • goda kunskaper i CNC-bearbetning

 • god förståelse för mekaniska ritningar

 • goda kunskaper inom el, hydraulik och pneumatik

 • goda kunskaper i svenska, engelska.

 • kunskaper i tyska är meriterande

 • erfarenhet av felsökning och avhjälpande underhåll är meriterande

 • erfarenhet av Siemens styrsystem

 • erfarenhet av Gantry system

Som person…

…är du noggrann och kvalitetsmedveten, självgående, drivande och lösningsfokuserad med god initiativförmåga. För att passa i rollen är det också viktigt att du har god servicekänsla och samarbetsförmåga.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. 

Låter detta som något för dig?

Skicka in din ansökan redan idag, maila CV och personligt brev till HR-specialist Therése Olsson, therese.olsson@ljunghall.com. Vi vill ha din ansökan senast den 1/3. Tillsättning sker efter överenskommelse och urval görs löpande så vänta inte med att söka.

Frågor om tjänsten kan ställas till Underhållschef Tomas Nilsson på 0492-166 63.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Reparatör/CNC-tekniker

Metallfabriken Ljunghäll AB