teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Resande reparatör

Ort
Utgår

2023-07-01

Ansök nu

Resande reparatör

Nu söker vi dig som:

Nu söker vi dig som vill tillhöra "Wärtsilä-familjen" och vill ingå i en större gemenskap. Vi tror att din bakgrund är antingen som verkstadsmekaniker eller motortekniker men du kan även ha en bakgrund som svetsare. Det är mycket meriterande är om du har kunskap om svarvning och fräsning. Du kan också ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter gärna då med en maskineringsbakgrund alternativt som erfaren servicetekniker inom det maritima.

Rollen innebär:

I denna roll söker vi dig som är en "in-situ specialist", vilket innebär att du behöver kunna lösa saker helt på plats och vara väldigt praktiskt lagd. Vi tror att du är en klassisk reparatör med kunskap om skärande bearbetning.
Det är en tjänst med mycket mekaniskt arbete med inslag av både svarvning, fräsning, slipning samt uppriktning och mätning.
De vanligaste uppdragen är mobilbearbetning på Wärtsilä motorer samt vevaxelreparationer så som motorblocks jobb, men även mobilbearbetning på andra industriella maskiner/installationer är vanligt förekommande.
Arbetet betyder mycket resande över hela världen, vilket kan innebära allt från 2 dagar till 3 veckor och väl på plats väntas ett intensivt arbete. Du arbetar ofta i team på 2 personer och ibland under tidspress. Det innebär att du behöver ha en hög stresstålighet samt ett gott samarbete med din kollega för ett optimalt arbetssätt. Svenska och engelska är ett krav i tjänsten då du kommunicerar med kunder främst utomlands men också i Sverige.

Som person:

I denna tjänst är det en lagspelare vi söker och som trots jobb under tidspress behåller ett gott humör. Du behöver dessutom vara en noggrann problemlösare då du på plats förväntas lösa de utmaningar du ställs inför.

För denna tjänst har du:

  • Gymnasiekompetens

  • Teknisk bakgrund eller erfarenhet

  • Goda kunskaper i engelska och svenska, muntligt och skriftligt

  • Har god datavana och behärskar de vanligaste programmen

  • Kan resa på kort varsel

  • B-körkort

För mer information om företaget gå in på: https://www.quantiserv.com/
*QuantiServ är en avdelning inom koncernen Wärtsilä och anställningen avser jobb hos Wärtsilä Sweden AB.

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - Specialist på maritima proffs!

Sök tjänsten snarast, urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Resande reparatör

Marinkraft Bemanning Sverige AB