teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du arbeta på ett vänligt och personligt företag som är måna om sina anställda? Har du ett eget driv och gillar att arbeta självständigt och på resande fot? Då finns nu möjligheten som resande servicetekniker på Ecoguard!

Ecoguard är störst inom individuell mätning och har installationer i fastigheter över hela landet. Deras kunder uppskattar att de levererar en helhet, deras förmåga att driva projekt hela vägen fram till färdig anläggning. Tillsammans med deras kraftfulla molntjänst Curves för presentation och analys av mätvärden gör de det enkelt för fastighetsägare och driftpersonal.
Sedan start har de vuxit stadigt och står idag på en stabil grund. Deras fokus har varit på befintliga fastigheter och deras trådlösa teknik. Med det ökande byggandet i Sverige för att få fram nya bostäder ser de nu en ny växande marknad för individuell mätning som de nu bemöter.

Om tjänsten

Ecoguard söker nu en resande servicetekniker till ett kommande projekt där äldre centralenheter i fastigheter skall bytas ut. I denna tjänst behöver du vara beredd på att du kan behöva vara på resande fot mån-tors. Du kommer att röra dig runt om i distriktet med installationerna, men kan komma att röra dig runt om i landet. Du rapporterar till projektledaren som även är din uppdragsgivare. Denna tjänst sträcker sig ca 1-2 år och är en visstidsanställning på heltid med möjlighet till fast anställning efter projektets slut.
Start för denna tjänst är Augusti-September 2023.
Omfattning 100% mån-tors.

Arbetsbeskrivning

Som resande servicetekniker på Ecoguard behöver du tycka om att vara på resande fot, arbeta självständigt och strukturerat. Du kommer att arbeta mån-tors. Ditt främsta uppdrag kommer vara att byta ut gamla centralenheter till nya. Viss dokumentation förekommer. Du kommer att behöva ha en god dialog med fastighetsvärdar i distriktet och med hjälp av fastighetsritningar söka upp befintliga enheter för utbyte.

Vi söker dig som

Har en grundläggande el kompetens och datorvana, det är meriterande om du har kunskaper inom IP och nätverk.
Då du kommer att arbeta mycket på egen hand krävs det att du är ansvarstagande och ordningsam, har ett eget driv och är flexibel. Du behöver vara serviceinriktad då det förekommer en del kundkontakt och du ska kunna representera företaget på ett föredömligt sätt.
B-körkort är ett krav i denna tjänst.
Tillgång till arbetsbil får du av företaget.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Resande Servicetekniker

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-07

Ansök nu

Dela detta jobb