teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om tjänsten

Vi söker nu en robotsvetsare till en utav våra kunder i Olofströmstrakten. Tanken är att tjänsten börjar som en inhyrning via Montico för att sedan övergå till en tillsvidareanställning hos kund.

Arbetsbeskrivning

Du kommer ladda och övervaka en robotsvets samt kontrollera att maskinen har utfört sitt arbete som förväntat. Manuell svetsning kan förekomma i efterarbete. Arbetet är förlagt på tvåskift.

Vi söker dig som

Vi ser gärna att du är en glad och initiativrik person. Då arbetet sker hos våra kunder är det bra om du har en hög känsla för kvalité i ditt tänkande, är flexibel och vill vara en god lagspelare på arbetsplatsen. Vi ser gärna att du tidigare har jobbat med svets alternativt genomgått en industriutbildning inom svets. Du får även gärna ha arbetat som maskinoperatör tidigare. Du ska ha en stark vilja att leverera resultat, vara noggrann och ansvarsfull.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Robotsvetsare

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb