teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Sales Represent & Traffic Specialist till kund i Göteborg

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-04-09

Ansök nu

Sales Represent & Traffic Specialist till kund i Göteborg

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du vara med och göra våra framtida affärer? Är du driven, affärsmässig och vill tillhöra ett professionellt och engagerat team där vi drivs av att hjälpa våra kunder med bästa transport- och logistik lösningen i Sverige och Europa? Då är det kanske precis dig vi söker till rollen som Sales Represent & Traffic Specialist hos vår kund i Göteborg!

Här arbetar vi med att få våra kunders vardag att fungera. Som ett av de ledande företagen i världen inom logistik, ser vi till att våra kunder får leverans av varor och material. Utan transporter stannar samhället, vi har ett viktigt uppdrag - Förena människor, förbättra liv. Som medarbetare hos oss är du en viktig nyckelspelare.

Du kommer tillhöra avdelningen Specialties, som omfattar Special Transport, Dedicated Services och Trade, Fairs & Events. Vars huvudsysselsättning är att erbjuda, driva, planera och skapa optimala transport-, lager- och totala kundanpassade logistiklösningar.

Arbetsuppgifter och ansvar
Du kommer att sälja och utveckla de tjänster/logistiklösningar som finns inom Specialties, så som special transporter, kontrolltornslösningar, mässlogistik och andra dedikerade transport- och logistiklösningar. Du kommer även att hjälpa/bistå företagets försäljning med upplägg och prissättning när det gäller kunder som behöver transportlösningar utanför de standardprodukter som annars erbjuds. Köpa in/förhandla med åkerier för specialtransporter och dedikerade logistiklösningar, i Sverige och övriga Europa, samt vara delaktig i underhåll/reparation av Specialties trailer samt förhandling med verkstäder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Sälja/marknadsföra Specialties, specialtransporter/CT-tjänster/DS-logistiklösningar
• Skapa/utveckla nya produktionslösningar för special- och kundspecifika önskemål.
• Följa upp lönsamhet på kundnivå
• Supportera försäljningen vid kundmöten där möjligheten till specialupplägg är stor
• Sköta förhandlingar och uppföljningar med transportörer
• Delaktig vid inköp av verkstadstjänster för underhåll- och reparationer av Specialties trailers
• Säkerställa produktionen och uppföljning för specialuppläggen

Personprofil
För att lyckas i det här jobbet behöver du ett gediget transport- och logistikkunnande, en hög IT- och systemförståelse samt en proaktivitet i kundbemötande och utveckling av verksamheten. Du har goda kunskaper i att kommunicera på svenska och engelska både i tal och skrift. Du har erfarenhet inom vägtransporter, transportplanering och försäljningsarbete, meriterande om du även har erfarenheter inom special/projekt transporter, kontrolltornslösningar och mässlogistik.

Nedan kännetecknar dig som person:
• Älskar utmaningar och har ambitioner
• Visar engagemang och initiativförmåga
• Är strukturerad, ansvarsfull och noggrann
• Brinner för att kunder och kollegor är nöjda – är en lagspelare
• Kommunicerar väl och är tydlig
• Kundorienterad
• Flexibel och stresstålig
• Gymnasiekompetens och gärna även universitetsbakgrund.
• 2-5 års erfarenhet inom logistik området, alternativt erfarenhet inom annan sälj/marknadsföring och/eller serviceorienterad verksamhet.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Hisings backa

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner gällande rekrytering. Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till vår Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se och Alfred Domberg på alfred.domberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logo
Sales Represent & Traffic Specialist till kund i Göteborg

PerformIQ