teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Seniorkonsult Underhåll till Aenigma

Ort
Utgår

2023-04-18

Ansök nu

Seniorkonsult Underhåll till Aenigma

Att arbeta som konsult på Aenigma innebär en spännande och utmanande vardag. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi och leder projekt inom Projektledning, Projektering och Asset Management som bidrar till morgondagens samhälle. Hos oss blir du en del av en familjär företagskultur där din utvecklingsresa står i fokus.

För en effektiv, störningsfri och hållbar framtid!

Underhåll är en stor del av Asset Management och har en betydande påverkan på en anläggnings livscykel - allt ifrån nyanskaffning och drift till avveckling. Vi på Aenigma hjälper våra kunder från akuta åtgärder till en bättre planerad verksamhet med lägre kostnader och ökad tillgänglighet. Vi har erfarenhet från bland annat läkemedelsindustrin, kärnkraft, kraftvärmeverk, fordonstillverkning, papper och massa, stålverk och gruvor.

Nu söker vi vår nästa stjärna till Aenigmas enhet inom Underhåll i Stockholm!

I arbetet som Seniorkonsult Underhåll tror vi du kommer bidra med din gedigna kompetens inom området och får stora möjligheter att påverka din roll samt riktningen för vår affär. Vi ser att du kan både utveckla och växa tillsammans med oss.

Huvudsakliga ansvarsområden som Seniorkonsult Underhåll:

I rollen bygger och vårdar du relationer med våra kunder underhållsområdet och söker aktivt nya möjligheter för vår konsultaffär, kanske finns dessa i ditt befintliga nätverk?

Din kunskap delar du generöst med dig av till kollegor inom teamet och samverkar med andra delar av företaget. Fokus i din roll som konsult hos våra kunder kommer vara primärt vara strategiska och tekniska underhållsuppdrag/ projekt såsom ex:

  • Driva underhållsrelaterade förbättrings och ombyggnadsprojekt

  • Analyser och utredningar av underhållsverksamhet samt verksamhetsutvecklingsförslag

  • Utredningar och förebyggande arbete i produktionsprocesser

  • Leda och planera underhållsstopp

  • Utforma och utveckla underhållsplaner

Vem är du?

Vi söker dig med gedigen kompetens inom underhållsområdet och minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet. Du har en teknisk utbildning i grunden, universitet/högskola med relevant inriktning är meriterande men inte krav.

Vi ser gärna att du är certifierad underhållsledare enligt de teoretiska kunskapskraven fastställda av EFNMS och idag ex. jobbar som Underhållschef eller Underhållsspecialist. Din arbetslivserfarenhet är förmodligen från tillverkande, process, läkemedelsindustrin eller energi/värmekraft branschen.

Du talar och skriver svenska obehindrat och har en god digital mognad. Körkort är ett krav i denna position.

Som person är du kommunikativ och agerar prestigelöst. Eftersom rollen innebär många olika kontaktytor är det avgörande att du trivs med att samverka, är lyhörd, relationsskapande och lösningsorienterad. Du har ett affärsmässigt driv och trivs med att bidra till företagets framgång.  

Kontakt & ansökan:

Om du tycker att tjänsten Seniorkonsult Underhåll passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Aenigma med Jefferson Wells.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall på lars.buvall@jeffersonwells.se

Urval sker löpande så tveka inte på att skicka din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Om oss:

Aenigma AB är ett av bolagen inom Granitor-gruppen med runt 100 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Avesta, Lysekil och Stenungssund. Grundstenen i vår verksamhet är ett nära och stödjande ledarskap där fokus ligger på varje medarbetares utvecklingsresa. Vi tror att den som kan påverka sin vardag trivs med sitt arbete och växer som människa.

På Aenigma vet vi att det är i nära samarbete vi bygger förtroenden, innovation och hållbar utveckling. Vi är ett pussel av unika kompetenser och tillsammans bygger vi högpresterande projektteam genom att använda styrkan i mångfald - rätt kombination av tekniska kompetenser och personliga egenskaper skapar framgångsrika projekt.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du erbjuds en stor variation i uppdragen och har förmånen att styra ditt eget arbete. Med stöttning från närmsta chef och kollegor har du möjligheten att växa in i konsultrollen.

Vi gillar även att ha roligt tillsammans och skapar gemenskap genom företagsaktiviteter, konferenser och delaktighet i vår gemensamma utveckling. Du får förutsättningen att skapa balans mellan jobb och fritid med en flexibel och digital arbetsplats. Vi erbjuder goda villkor i form av:

  • Friskvård på 5000 kr

  • Konkurrenskraftig ersättning

  • Pension

  • Rekrytering- och uppdragsbonusar

  • Försäkringslösningar

Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Omsättningen under 2021 var 9 miljarder kronor. Här jobbar 4400 medarbetare som tillsammans vill skapa välmående samhällen och industrier.

Dela detta jobb

logga
Seniorkonsult Underhåll till Aenigma

Jefferson Wells