teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Service och recondtekniker till Ljungby/Växjö

Företag Tomra Systems AB
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Service och recondtekniker till Ljungby/Växjö

Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB

Servicetekniker, maskin

Kommun: Växjö

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Krav

  • Servicetekniker, maskin -  erfarenhet efterfrågas

Körkort

Krav

  • B

Om jobbet

Vill du göra en insats för vår gemensamma miljö och vår långsiktiga hållbarhet? Gillar du teknik och problemlösning? Är du social och uppskattar kundkontakter? Då är det dig vi söker som vill vara en del av ett aktivt team med en variation i arbetsuppgifter!

TOMRA Group är en norsk koncern som är noterad på Oslo-börsen. Företaget grundades 1972 och började med design, tillverkning och försäljning av returautomater. Idag skapar företaget sensor-baserade lösningar för optimal resursproduktivitet inom flera olika områden.Globalt har TOMRA över 4500 anställda och drygt 80 000 installerade returautomater i fler än 60 marknader där vi samlar in mer än 42 miljarder dryckesförpackningar årligen. Sverigeorganisationen tillhör regionen Northern Europe med länderna Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Lettland och Litauen. TOMRA upprätthåller ett starkt engagemang genom hela organisationen för att säkerställa att företagets aktiviteter är positiva bidrag till samhället och miljön.

Läs mer på www.tomra.com

Arbetsbeskrivning Som service- och Recondtekniker arbetar du i huvudsak med planerat serviceunderhåll/teknisk recond, installationer, service- och reparationsarbeten på returautomater inom Tomras sortiment främst installerade i dagligvaruhandeln. Dina kunder finns i Malmö-Ystad området och södra Skåne, men serviceuppdrag kan ske utanför Skåne vilket innebär att övernattningar på hotell kan förekomma. Som service- och Recondtekniker hos oss planerar du dina dagar i samråd med din serviceledare. Företaget tillhandahåller servicebil. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning men med en provanställning på 6 månader.

Ort: Du utgår från hemmet och vi ser gärna att du bor centralt i Småland (Ljungby-Växjö)

Vem är du? Du gillar att ge service, anta utmaningar och uppskattar kundkontakt. Vidare vill du ha ett fritt arbete där du har möjlighet att själv planera din arbetsdag. Du har erfarenhet av teknisk service och goda kunskaper i ellära samt god datorvana. Du har även någon form av teknisk gymnasieutbildning eller liknande.

Som person är du flitig, noggrann, organiserad och ansvarsfull. Du är engagerad och trivs med att axla ansvaret för din självständiga planering. Som tekniker kommer du ingå i ett serviceteam där pålitlighet, flexibilitet, den social kompetens och ärlighet är ytterligare egenskaper vi söker. Då du i tjänsten möter våra kunder är det av stor vikt att du har en utåtriktad personlighet, värderar service och vill leverera hög kvalitet.

 

Vad kan vi erbjuda dig? Du kommer till ett företag i tillväxt där dina utvecklingsmöjligheter är goda och där vi sörjer för att du får den tekniska produktkunskap som tjänsten kräver. Det är ett fritt och självständigt arbete där du på egen hand planerar din dag med stöd och support från huvudkontoret. Vi erbjuder förmånliga villkor för våra anställda och vi har kollektivavtal med Unionen. Våra värderingar är "ansvar, innovation och passion" och vi har en stark värdegrund och en vi-anda som vi är stolta över.

I denna rekrytering samarbetar Tomra med Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB. Önskar du mer information om tjänsten så kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult på liza.diakova@kraftsam.se 073-050 91 50

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Om anställningen

Lön

Månadslön - Fast lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Heltid 1

 

 

Dela detta jobb

Service och recondtekniker till Ljungby/Växjö

Tomra Systems AB