teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Servicetekniker till teamet i Kiruna

Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Servicetekniker till teamet i Kiruna

Vi söker servicetekniker till vårt härliga team i Kiruna

"Solen skiner alltid i Kiruna" säger David Lasu, servicetekniker på anläggningen i Kiruna. "Vi har kul på jobbet, då vi är ett härligt gäng som bryr sig om varandra och skrattar mycket". Vill du bli Davids nya kollega? Fortsätt läsa!

Här kan du bygga din framtid och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner.

Vi söker dig som är en ansvarstagande, hängiven och engagerad servicetekniker för Volvos entreprenadmaskiner. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet. Vi tar hand om varandra och sätter din säkerhet på arbetsplatsen före allt annat.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Att utföra service och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner. Arbetet innefattar allt från montage av olika utrustningar, akuta reparationer till förebyggande underhåll och arbetet utförs både på plats hos kunden eller på vår anläggning. Du kommer även vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten och vi kvalitetssäkrar utförda arbeten via ”egenkontroller”.

För att lyckas och trivas i rollen:

Har du:

  • Ett genuint maskin- och motorintresse, bilar, entreprenadmaskiner, lastbilar, traktorer

  • Kunskap om el, teknik och hydraulik

  • Förmågan att uttrycka dig och förstå svenska och engelska i såväl tal som skrift

  • Goda datorkunskaper (då datorn är ett av dina arbetsverktyg)

  • Körkort B

Är du:

  • Strukturerad

  • Kreativ och lösningsorienterad

  • Ansvarstagande och självgående

  • Serviceminded och gillar att samarbeta med andra

  • Kundfokuserad och förtroendeingivande

Vi erbjuder dig ett spännande och fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt, och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.

Så här ansöker du
Du ansöker till tjänsten online. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2023-03-31.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter

Victor Landström, platschef, 076 697 05 93
Tomas Welander, fackligt kontaktombud IF Metall, 010-556 28 56

Välkommen med din ansökan!

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland.

Med drygt 650 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.

 

Trygghet

Vi har kunskapen och kompetensen som krävs för en lönsam affär och vi finns nära kunden, vi är tillgängliga

Ansvar

Vi visar omtanke genom att ta ansvar och hålla det vi lovar – mot medarbetare såväl som mot kunder och partners. Vi tar självklart också ansvar för miljö, kvalitet och produkt

Kreativitet

Vi drivs av ständig framåtanda. Vi är ledande, nytänkande och lösningsorienterade. Och vi är passionerade – vi brinner för att utveckla vårt erbjudande, för att hjälpa kunden hela vägen och bli den självklara partnern.

 

 

Dela detta jobb

Servicetekniker till teamet i Kiruna

Swecon Anläggningsmaskiner AB