teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Servicetekniker till vår kund

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Servicetekniker till vår kund

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

Är du en serviceinriktad person med intresse för el, teknik och maskiner? Trivs du med ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik? Vill du arbeta på ett framgångsrikt och väletablerat företag som värderar en god gemenskap? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som Servicetekniker ansvarar du för att utföra service och reparationer på olika maskiner. Arbetet innefattar allt från montage av utrustningar, akuta reparationer till förebyggande underhåll. Arbetet utförs på kundens anläggning, men även ute hos kund. Du är delaktig i utvecklingen av arbetsuppgifterna och kvalitetssäkring utifrån egenkontroller blir en viktig del av ditt arbete.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som: 

  • Service och reparationer. 

  • Montage av utrustning och förebyggande underhåll.

  • Kvalitetssäkring och utvecklingsarbete. 

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Servicetekniker ser vi att du har ett genuint intresse för maskiner samt kunskap om el och teknik. Du trivs med att arbeta strukturerat och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Vidare är du kreativ och självgående, samt att du känner stort ansvar för ditt arbete. Eftersom du kommer träffa många olika typer av personer i rollen är du en serviceminded person som trivs i samarbete med andra. 

Viktigt för tjänsten: 

  • Genuint intresse och tidigare erfarenhet från liknande uppgifter. 

  • Kunskap om el och teknik. 

  • Svenska och engelska i tal och skrift. 

  • B-körkort. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Servicetekniker är ett konsultuppdrag på heltid som initialt är på 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund.. Efter 6 månader har vår kund för avsikt att erbjuda dig en tillsvidareanställning hos dem.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Dela detta jobb

Servicetekniker till vår kund

Eterni Sweden AB