teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SKADEREPARATÖR TILL EVOBUS I VETLANDA

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

SKADEREPARATÖR TILL EVOBUS I VETLANDA

Nu söker vi dig som är fordonsintresserad och som vill komma och jobba med oss på EvoBus på vår moderna anläggning i Vetlanda med fullskalig verkstad. Här blir du en del av vårt gäng på runt 20 personer.

Om tjänsten       

EvoBus Sverige AB i Vetlanda söker skadereparatör med huvudsaklig inriktning på reparationer och skador. Är du mekaniker, reparatör eller liknande idag och vill gå vidare till att bli plåtslagare är du varmt välkommen att söka.

Varför ska du jobba hos oss?

Här har du chansen att få jobba i ett internationellt bolag med många kontakter världen över.

Intern utbildning erbjuds löpande under anställningen då vi har våra egna utbildare. Det finns även stora chanser att som medarbetare avancera till andra positioner i företaget.

Några förmåner vi har är arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och möjlighet att använda vår verkstad och tvätthall privat utanför arbetstid. Dessutom är vi anslutna till Motorbranschavtalet vilket innebär att vi tillämpar alla de förmåner, extra tjänstepensionsavsättning och försäkringar som avtalet innehåller. 

Din profil

Vi tror att du har:

  • Utbildning med inriktning fordon och/eller tekniskt intresse

  • Tidigare erfarenhet av arbete på skadeverkstad

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal som skrift

  • B körkort och datorvana

Det är meriterande om du har D körkort och/eller svetskunskaper.

Personliga egenskaper

Som person skulle du beskriva dig som nyfiken och med ett naturligt fokus på möjligheter och lösningar. Du är öppen för nya utmaningar och tycker om att lära dig nytt. Att jobba som ett lag är givet för dig och du bidrar till samarbete mellan avdelningar i hela organisationen så att vi gemensamt kan hitta de bästa lösningarna. Du är flexibel av dig och kan stärka upp på andra avdelningar inom företaget vid behov.

Om företaget

Som ett dotterbolag till Daimler Truck AG ansvarar EvoBus Sverige AB för försäljning och eftermarknad av Mercedes-Benz och Setra bussar i Sverige. 

Vi hör till pionjärerna i bussvärlden med våra världskända märken Mercedes-Benz och Setra.

Vi ställer höga krav när det gäller säkerhet, komfort, design och miljö – dessa krav översätter våra motiverade medarbetare till effektivitet och glädje i det dagliga arbetet.

Med vår topprestanda kan vi utöka vår konkurrenskraft och säkerställa att våra kunder är nöjda med de krav de ställer. Förutsättning för detta är modern produktion och tillverkningsteknik samt våra medarbetares entusiasm och kunskap.

Bra att veta

Tjänsten är en rekrytering och du blir anställd direkt av EvoBus Sverige AB. Ditt arbete utförs på dagtid i Vetlanda.

Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så fort du kan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Pontus Blomberg. Pontus.blomberg@uniflex.se.

Dela detta jobb

SKADEREPARATÖR TILL EVOBUS I VETLANDA

Eterni Sweden AB