teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Skiftledare / Team Leader CNC till SPG I Västerhaninge!

Företag Maxkompetens
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-25

Ansök nu

Skiftledare / Team Leader CNC till SPG I Västerhaninge!

Dina Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig med erfarenhet från tillverkningsindustrin med personalansvar eller som Team Leader och som vill utveckla rollen och vår avdelning i verkstaden!
Rollen innebär arbetsledning för att ansvara för driften av verkstaden på kvällsskiftet samt ansvar för att kvalitet och produktivitet fortlöper.
Personen har ansvar för driften i verkstaden på kvällsskiftet. Ansvaret innefattar att säkerställa att produkterna håller god kvalitet och att produktiviteten hos medarbetarna är hög. Det innebär också att se till att medarbetarna följer policys, rutiner och föreskrifter som finns hos SPG.
Tjänsten innefattar också operativt ansvar för vår automatvävstol. Personen skall se till att den producerar efter uppsatta produktionsmål. Arbetssätt och produktionsmål skall utvärderas och rapporteras vid uppkomna förbättringsförslag eller eventuella fel.

Din Profil

Du har några års erfarenhet inom industrin, gärna inom en liknande tjänst, men framför allt vill vi att du har ett stort intresse av att arbeta med såväl ledarskap som teknik.

Vi ser att du har:
Erfarenhet av arbete i en tillverkande industri, som Team Lead eller personalansvarig.
Utbildning eller arbetslivserfarenhet av CNC styrda maskiner.
Är tekniskt lagd och det är en stor fördel om du har jobbat i en industriverkstad.

För att vara framgångsrik i den här rollen är det viktigt att ha djup kunskap och förståelse för hur en tillverkande industriverkstad fungerar, hela vägen från råvara till färdig produkt. Du har ett öga för detaljer och besitter en förmåga att upptäcka och lösa problem. Det är också viktigt att du är initiativrik och kan ta egna och snabba beslut.

Som person ser vi att du är självgående och lösningsfokuserad med ett stort tekniskt intresse. Att ha en god kommunikativ förmåga och är mån om att skapa goda relationer och samarbeten såväl inom din egen avdelning som andra inom företaget, är viktigt. För den här rollen krävs det att du är bra på att strukturera, driva och prioritera sitt arbete. Det är viktigt att du är trygg med att ta eget ansvar samt att det finns en vilja att vara med och påverka i en föränderlig miljö med korta beslutsvägar.
Som ledare är du öppen, lyhörd, rättvis och uppmuntrar egna initiativ.
 

Vi Erbjuder Dig

Du erbjuds att arbeta på ett företag med erfarna och kompetenta kollegor i ett trevligt arbetsklimat, där ditt arbete kommer vara lärorikt och utvecklande.
Du välkomnas till ett familjeföretag som investerar i och lyssnar mycket till sina medarbetare. Dina tankar och idéer tas varmt emot och de ser gärna att du har synpunkter om utveckling av såväl rollen som avdelningen.
Beslutsvägarna är korta och möjligheten att påverka och utvecklas är därför stor. I och med att SPG växer finns goda möjligheter till att utveckla skiftet.

Övrig Information

Placeringsort: Västerhaninge
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidareanställning med 3 månaders provanställning
Arbetstid: : Måndag-torsdag 15:30-00:45 ledig fredag (med reservation för förändring)
Lön: Individuell lönesättning

SPG har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Malin Rangstedt på malin.rangstedt@maxkompetens.se
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök via Maxkompetens här redan idag!

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om Kundföretaget

Stockholms Plåt & Gummiperforering, SPG AB, är ett familjeföretag som drivs i andra generationen av bröderna Peter och Håkan Cederberg. Företaget bildades 1973 men har rötter tillbaka till 1959 då Bo Cederberg startade som försäljare av stålgaller. SPG drevs av dåvarande ägare ända till 1987, då Peter Cederberg gick in som 50 % ägare tillsammans med Johan Töndevold.
Som företag är vi väldigt kundinriktade och har utvecklat företaget till att ha en flexibilitet för att kunna skräddarsy varje order till kundens önskemål. Vi arbetar nära våra kunder och en stor del av vår service är den kunskap vi besitter. På så sätt kan vi hjälpa kunder med deras diverse problem och komma på nya innovativa lösningar för just deras applikation och deras behov.

I början av 2000-talet startades en ny verksamhetsgren upp, Industri & Design. Produkterna i denna gren är närbesläktade med traditionella stålgaller. De vanligaste produkterna är sträckmetall, perforerad plåt, svetsade galler etc. Dessa produkter används ofta inom byggindustri och som dekoration inom fastighetsbranschen.
Under åren har SPG AB utökat sina produktionsplatser. I dagsläget har SPG AB produktion, via dotterbolag, i Sverige, Norge, Danmark och i Finland.

Vi strävar ständigt efter att vara nära våra kunder för att kunna erbjuda den bästa servicen och rätt produkt till varje produktionsställe.
Det ordnas med allt från aktiviteter och middagar, allt för att det ska vara trivsamt!

Dela detta jobb

logo
Skiftledare / Team Leader CNC till SPG I Västerhaninge!

Maxkompetens