teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Skjutstativsförare till Hallsberg

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Skjutstativsförare till Hallsberg

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du driven och trivs med att arbeta fysiskt? Har du dessutom truckkort och vill arbeta målinriktat på ett lager där hög kvalité är av yttersta vikt?

Då kan du vara den vi söker för tjänsten som skjutstativsförare till vår kund i Hallsberg.

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER
PerformIQ söker för kunds räkning en skjutstativsförare med ett stort driv. Tjänsten innebär att hjälpa till med olika arbetsuppgifter där utplacering av varor på lager är en central del samt förberedelser för utkörningar av företagets tillhandahållna produkter. Tjänsten passar därför dig som är strukturerad, stresstålig och hjälper till där det behövs då företaget förespråkar gott samarbete och lagkänsla.

Som truckförare kommer du exempelvis att arbeta med:
• Inleverans
• Utleverans
• Truckkörning

Tjänsten passar dig som är en lagspelare ut i fingerspetsarna samt att du har tidigare erfarenhet av skjutstativstruck

Personprofil
Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning där inleverans/utleverans av något slag har varit en central arbetsuppgift. Tjänsten passar dig som är noggrann och strukturerad samt kan arbeta på ett effektivt sätt under stressiga förhållanden.

För att lyckas i rollen som lagerarbetare krävs vidare:
• Svenska i tal och skrift
• Gymnasial utbildning
• Truckkort A+B

Vi ser att du som söker är en person som gillar högt tempo, arbeta i team samt fysiskt. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Tvåskift
Plats: Hallsberg

Om PerformIQ
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet tillsvidare anställning direkt hos kund. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Olle Ivarsson på olle.ivarsson@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

logo
Skjutstativsförare till Hallsberg

PerformIQ