teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Solcellsprojektör till Solcellen

Företag EdZa AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-15

Ansök nu

Solcellsprojektör till Solcellen

Om rollen
I rollen som Solcellsprojektör kommer du ha möjlighet att vara med på en rolig resa tillsammans med ett nytt härligt gäng kompetenta medarbetare. Eftersom de är i startgroparna kommer du vara en viktig spelare som jobbar nära ledningsgruppen och som får möjlighet att påverka hur företaget ska jobba framåt med processerna, projekteringen och presentationen. Med andra ord kommer du jobba med hela kedjan och vara med och bygga upp hur man jobbar med B2B på Solcellen. Detta är därför en ypperlig tjänst för dig som lockas av att jobba både strategiskt och operativt samt komma till ett bolag som är i förändring.

Exempel på arbetsuppgifter kommer vara:

 • Projektleda/ projektera

 • Delaktig i byggets startskede

 • Dialog med externa parter som exempelvis fastighetsägare, kommuner m.m.

 • Driva och protokollföra byggmöten

 • Bidra med kompetens inom montage, konstruktionsutlåtande m.m.

 • Ta fram riskanalyser, kravspec m.m


Solcellen erbjuder
På Solcellen blir du en viktig kugge i hela uppbyggnaden av B2B-benet. Du kommer ha stort inflytande i rollen och vara delaktig i många beslut som tas. I rollen kommer du även att kunna ha flexibiliteten att jobba hybrid om så önskas, dvs några dagar i veckan från kontoret i Österbybruk utanför Uppsala och några dagar i veckan från annan plats. Solcellen erbjuder även goda förmåner, trevliga aktiviteter som after works och möjlighet att utvecklas. 


Om dig
För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du är driven och självgående samt är en problemlösare. Vi ser även att du har en god social kompetens och hög ansvarsförmåga. Du gillar att ta egna initiativ och får saker att hända.

Vi ser även att du har:

 • Erfarenhet av att ha arbetat som projektör inom solceller

 • Erfarenhet och koll på hela processen: bygglov, startbesked, slutbesked, jobbat med kontrollansvariga, krav kring brandskydd m.m.

 • Relevant utbildningsbakgrund alt. fått med sig relevant kunskap genom erfarenhet

 • Goda kunskaper i projekteringsprogram som exempelvis PV*SOL

 • Goda kunskaper inom montage, konstruktionsutlåtande m.m.

 • Kommunicerar obehindrat på svenska

 • B-Körkort

 

Om Solcellen
Solcellen är ett av de mer rutinerade solcellsföretagen på marknaden och sitter med bas i Österbybruk utanför Uppsala. Solcellen har funnits med sedan 2016 och sålt och monterat flera tusen anläggningar till privatpersoner. Något som kännetecknar Solcellen är att de ställer mycket höga krav vad gäller kunskap och utbildning på deras montörer och elektriker. De använder bara material från de största och mest kända tillverkarna.

Solcellen är ett litet bolag i en spännande bransch med ny teknik. De har en platt organisation med högt i tak, vilket bidragit till god stämning och glatt humör på kontoret. De gör gärna teamaktiviteter tillsammans så som after works med mat och dryck.

 

Välkommen med din ansökan!
Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan hänvisar till att söka genom annonsen. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss på charlotte.danielsson@edzagroup.se

 

 

 

 

Dela detta jobb

Solcellsprojektör till Solcellen

EdZa AB