teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sommarjobb 2023

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Sommarjobb 2023

Studerar du just nu och söker ett sommarjobb?

Vi söker personer som vill sommarjobba hos oss under sommarlovet. Det kommer finnas sommarjobb på flera olika avdelningar, bland annat på Utvecklings-, Försäljnings- och Fastighetsavdelningarna. I produktionen behöver vi sommarjobbare i både lokalvård och inom underhåll, och på de administrativa avdelningarna söker vi också sommarpersonal.

Vi söker dig som är 18 år eller äldre, behärskar svenska i tal och skrift, och som vill jobba under några veckor i sommar.

I ansökningsformuläret får du besvara några frågor om vilka avdelningar/jobb som är intressanta för dig, och du behöver även bifoga ett enklare cv där du beskriver vad du pluggar och vem du är. 

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast 31 mars 2023. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen nedan.

Varmt välkomna! 

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 6 miljarder kr/år med drygt 1 600 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 500 anställda i över 30 länder.

Varmt välkommen!

Kontaktpersoner

Nathalie Jonsson

HR

0433-27 30 00

 

Dela detta jobb

logga
Sommarjobb 2023

NIBE AB