teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sommarjobb inom lokalvård

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Sommarjobb inom lokalvård

Lokalvården är en viktig verksamhet på NIBE. Vi vill att det ska vara rent och snyggt och i god ordning i alla lokaler på NIBE - allt från kontor, receptioner till produktionsytor och lager. 

ARBETSUPPGIFTER

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består mestadels av enklare städning av kontor, toaletter, fabrikslokaler och personalutrymmen i NIBEs lokaler i Markaryd. 

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är ledig och vill ha ett sommarjobb under veckorna v. 26 - 32. Trivs du med ett självständigt arbete med bra arbetskamrater? Då kan vi ha uppdraget för dig!

Du ska ha ett intresse för städning och service. Du är driven, flexibel och engagerad i det du gör och ser till att det är fräscht och snyggt i våra lokaler. Som person är du plikttrogen, strukturerad, ordningsam och har stor ansvarskänsla. 

Erfarenhet av lokalvård är ett plus men inget krav. NIBE har flera lokaler i Markaryd och då det är lite avstånd emellan dem så krävs det att Du cyklar alternativt kör bil.

Tjänsten är heltid men det finns uytrymme att vara ledig litegrann under veckorna 29-30.

Ansökan:

Stämmer detta in på dig? Sök redan idag, då vi behandlar våra ansökningar löpande, dock senast den 16 april 2023. Din ansökan behöver inte vara så omfattande och söks via www.nibe.se, om NIBE, karriär och lediga tjänster. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan. 

Kontaktpersoner

Pia Löfgren

Arbetsledare Lokalvården

0433- 27 30 00

pia.lofgren@nibe.se

Madeleine Johannesson

HR-specialist/Ansvarig för lokalvården

0433-27 30 00

madeleine.johannesson@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
Sommarjobb inom lokalvård

NIBE AB