teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobb på Kronfågel: Slakt/rens/städning natt

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Sommarjobb på Kronfågel: Slakt/rens/städning natt

Om Jobben
A-Staffing i Katrineholm söker dig som letar efter ett sommarjobb. Samtliga tjänster är på heltid och innebär skiftarbete. Du blir anställd av oss och uthyrd till Kronfågel i Valla. Du får lön enligt villkoren i Bemanningsavtalet för arbetare och tjänar in semesterersättning från första timmen.
Om allt faller väl ut kanske vi kan erbjuda en fortsättning hos oss på A-Staffing efter sommaren.

Arbetsbeskrivning
Livsmedelsoperatör till slakten v.25-32: Du jobbar i början av förädlingsprocessen och en arbetsuppgift är att hänga kyckling. Arbetet kräver ansvar, god hälsa och fysik och här passar du som inte är rädd för att hugga i och skita ner dig.

Livsmedelsoperatör till renseriet v.25-32: Du kommer jobba tvåskift förmiddag/eftermiddag-kväll. Arbetsuppgiften är att rensa inkråm. Arbetsmiljön är varm och fuktig och du kommer samarbeta i ett litet team.

Städpersonal natt v.21-33: Du jobbar ständig natt och ansvarar för rengöring och sanering av maskinparken. Arbetsmiljön är varm, fuktig och du jobbar med kemikalier, självklart med rätt skyddsutrustning. Du behöver ha god fysik och trivas med att jobba både enskilt och i grupp.


Krav för samtliga tjänster
-18 år fyllda
- Körkort och tillgång till bil eller en plan för hur resor till och från Valla ska lösas
- God fysik
- Du måste förstå vikten av hygien och renlighet
- Du får inte snusa på arbetstid

För samtliga tjänster behöver du även ha tillräckligt bra svenska för att kunna kommunicera med kollegor och chefer och ha läsförståelse för att klara utbildning och ta till dig säkerhetsföreskrifter.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som har god arbetsmoral, alltid vill göra ditt bästa och som kan bidra till god stämning i arbetslaget.

Ansökan
Vi kan inte hantera ansökningar som inkommer via mejl på grund av GDPR. Du ansöker via länk till annonsen. Intervjuer och urval kommer att ske löpande under våren. Vi ser fram emot din ansökan!


Om Kunden
Kronfågel är Sveriges marknadsledande kycklingproducent, kunderna finns inom dagligvaruhandeln och det offentliga köket. Företaget ingår i koncernen Scandi Standard, Nordens största kycklingproducent med verksamheter i Sverige, Danmark, Irland, Norge och Finland.
På Kronfågel är det cirka 850 anställda, de flesta arbetar vid företagets produktionsanläggning i Valla/Katrineholm. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

 

Dela detta jobb

Sommarjobb på Kronfågel: Slakt/rens/städning natt

Yobber AB