teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sommarjobb som renhållningsarbetare i Trollhättan!

Ort
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Sommarjobb som renhållningsarbetare i Trollhättan!

Om företaget
Det är vi på Trollhättan Energi som tömmer dina sopkärl och ser till att allt avfall blir återvunnet, men den viktigaste rollen i miljöarbetet har du. I sopkärlen delar du upp och slänger endast matavfall och restavfall. Restavfallet är det som blir kvar när du har sorterat bort exempelvis plast-, glas-, papper- och metallförpackningar som du lämnar till någon av återvinningsstationerna runt om i kommunen. Grovavfall, kemikalier och elektronik ska lämnas till återvinningscentralen Håjum.

Dina arbetsuppgifter
Trivs du med ett fartfyllt och fysiskt arbete och söker efter ett jobb i sommar? Har du möjlighet att arbeta med start vecka 26 t o m vecka 33 på heltid måndag till fredag?

Just nu söker vi en arbetsvillig medåkare till sopbil. Tjänsten är ett sommarbehov hos vår kund Trollhättan Energi. Som medåkare kommer du åka tillsammans med en chaufför. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att hjälpa chauffören att tömma sopkärl (hushåll) runtom i Trollhättan. Du kommer att arbeta heltid, måndag-torsdag kl. 07.00-16.00 och fredag kl. 07.00-13.30. Uppdraget startar v.26 och pågår till och med v.33. Det är viktigt att du är tillgänglig hela sommaren utan uppehåll under denna perioden.

Din profil
Vi söker en noggrann och serviceminded person som gillar att ha ordning och reda. Att arbeta som medåkare/springare till sopbil kräver att du är samarbetsvillig då du kommer arbeta tillsammans med en kollega varje dag. Denna tjänst passar dig som är ansvarsfull, serviceinriktad och engagerad inför de uppgifter du ställs inför.

Att du gillar fysiskt arbete ser vi som en självklarhet då du kommer hoppa in och ut ur sopbil och rulla fram kärl för tömning. Du som söker ska vara 18 år när din anställning börjar samt ha körkort och tillgång till bil.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa Frida Sahlin tel 070-7858645. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 30 maj. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!
 

Dela detta jobb

logga
Sommarjobb som renhållningsarbetare i Trollhättan!

Premier Service AB