teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sommarjobb som vågadministratör hos vår kund Ragn-Sells!

Ort
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Sommarjobb som vågadministratör hos vår kund Ragn-Sells!

Om företaget
Vi arbetar för att samla in och återvinna avfall för att sedan se till att de återvunna materialen kommer till nytta igen. Därför fokuserar vi på att samla in rätt material med rätt kvalitet, kombinera det med andra liknande material och försäkra oss om att kvaliteten är hög nog på den nya resursen.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en vågadministratör till vår kund Ragn-Sells Heljestorp i Vänersborg under sommaren. Trivs du i mötet med människor och är en fena på administration? Då är detta ett jobb för dig!

I rollen som vågadministratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ta emot och väga in lastbilar. Kundmottagande, hantering och administration av transportdokument samt andra administrativa arbetsuppgifter ingår också. Tjänsten är på heltid med start vecka 20 till och med vecka 35. Du arbetar måndag-fredag, arbetstiderna varierar mellan kl. 06.00-15.00 och kl. 09.00-18.00. För rätt person finns det eventuellt möjlighet till fortsatt arbete hos Premier efter sommaren.

Din profil
Vi söker dig som är utåtriktad, har lätt för att möta olika typer av människor och som tidigare har arbetat med administration och service. Vidare ser vi att du är en serviceinriktad lagspelare som har en positiv inställning till såväl arbete som kollegor. Du behärskar svenska i tal och skrift, om du dessutom behärskar engelska är det meriterande. Du har goda datorkunskaper samt innehar körkort och tillgång till bil.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa Mira Schoultz tel 070-785 86 38. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 7 maj. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 8 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!

 

Dela detta jobb

logga
Sommarjobb som vågadministratör hos vår kund Ragn-Sells!

Premier Service AB