teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobba på KGK:s moderna lager i Enköping

Företag KG Knutsson AB
Ort
Utgår

2023-04-04

Ansök nu

Sommarjobba på KGK:s moderna lager i Enköping

Vill du bli en i gänget?

Är du en positiv och engagerad person med god laganda och som trivs med ett fartfyllt och fysiskt arbete, då kan du vara den vi söker!

KGK erbjuder dig ett roligt sommarjobb med ett stort ansvar för att flödet på lagret fungerar väl, på en trevlig arbetsplats med mycket spännande teknik!

Arbetsuppgifterna består bland annat av

  • Mottagning av inleveranser

  • Plock från lagret

  • Packning av varor

  • Sortering och utlämning av gods

För att vara aktuell som sommarvikarie är det ett krav att du är över 18 år. Meriterande är om du tidigare har erfarenhet av fysiskt arbete och arbeten i liknande miljö. Har du erfarenhet av att köra truck och har truck-kort är det ett stort plus.

Vi söker dig som

  • har gymnasieutbildning och viss datavana

  • är ansvarsfull och ser till att dina arbetsuppgifter blir utförda

  • passar tider

  • har god fysik och är inte rädd för att ta i

  • är flexibel, anpassningsbar och van vid att arbeta under press

  • behärskar svenska i både tal och skrift

En förutsättning att du kan jobba hela juni, juli och augusti utan semesteravbrott. Vi vet inte idag hur det kommer att se ut och vilka veckor vi kan erbjuda, men i april vet vi hur det ser ut.
KGK arbetar med förskjuten arbetstid mellan 06.00-20.00. Du behöver alltså ha möjlighet att ha en flexibel inställning till arbetstidernas upplägg, samt kunna ta dig till och från arbetsplatsen oavsett arbetstid. Eftersom vi har eget gym har du möjlighet att använda detta i samband med arbetstiden – antingen innan du börjar eller när du avslutat din arbetsdag.

Vi har sedan några år tillbaka oanmälda drog- och alkoholtester på lagret.

Vi kommer även att göra en bakgrundskontroll på dig innan anställningen.

OMFATTNING: Heltid
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 4 april 2023
PLACERINGSORT: Enköping
Sök tjänsten, se nedanVi tar inte emot ansökningar via mejl.

 VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

KGK:s logistikcenter

Vill man göra det lätt för sig säger man att vi med vår e-handelsplats autokatlogen.se säljer reservdelar och tillbehör till bilar, lastbilar, bussar, båtar och arbetsfordon. Det är onekligen en stor del av vår omsättning. Men vi är så mycket mer, vi deltar i omställningen till en fossilfri fordonsflotta med vårt dotterbolag Carsmart, vi strävar mot att skapa en cirkulär ekonomi för de delar av transportbranschen vi verkar i, vi har som mål att genom smarta produkter och tjänster skydda liv på vägarna. Vårt moderna och automatiserade logistikcenter i Enköping ansvarar för att omkring 260 000 sändningar per år når ut till ett stort antal kunder. På en yta av totalt 33 000 kvadratmeter lagerförs 120 000 artiklar från kända varumärken. Lagersystemet består av miniloadanläggning, lagerautomater och ett manuellt pallager. Plock sker med hjälp av ljusdisplayer, pekskärmar, LED-lampor och scanners.

Bakgrundskontroller

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kan du komma att bli bakgrundskontrollerad, förutsatt ditt medgivande. Vi ber dig därför att se över ditt CV innan du skickar din ansökan till oss. I vårt arbete med bakgrundskontroller samarbetar vi med 2Secure som är ett internationellt säkerhetsbolag inom rekrytering, företagsförvärv, leverantörssamarbeten och ledningsprövningar.  

Dela detta jobb

Sommarjobba på KGK:s moderna lager i Enköping

KG Knutsson AB