teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Är du över 18 år och söker sommarjobb inom industrin? Är du noggrann, kvalitetsmedveten och har ett tekniskt intresse? Vill du dessutom jobba på ett företag som arbetar för att deras medarbetare ska ha en arbetsplats som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling? Då är det här sommarjobbet något för dig, sök redan idag!

Om tjänsten

Sofidel Sweden AB är ett framgångsrikt företag inom processindustrin som tillverkar mjukpapper och tissue som sedan konverteras till färdig konsumentprodukt på plats eller hos andra konverterare inom Sverige och på den internationella marknaden. Sofidel Sweden AB ligger i Kisa, ca 5 mil söder om Linköping. Sofidel arbetar för att främja lika rättigheter och möjligheter samt motverka diskriminering på arbetsplatsen.

Anställningsperioden är förlagd över sommaren.

Arbetsbeskrivning

Maskinoperatör:

Dina arbetsuppgifter är att assistera Sofidels maskinoperatörer vid papperstillverkning alternativt att självständigt operera förädlingsmaskiner eller packmaskin. Arbetet är förlagt till kontinuerligt 3-skift eller 5-skift.

Vi söker dig som

Är ansvarstagande, lösningsorienterad, har lätt för att lära och vill ha ett roligt och givande sommarvikariat inom industrin. Du är duktig på att samarbeta med olika typer av människor och du tycker dessutom att det är en riktigt rolig del av jobbet! Som person tror vi också att du är engagerad, positiv, noggrann och att du alltid vill göra ditt bästa för att leverera hög kvalitet i ditt arbete. För att trivas på Sofidel tror vi att du är en person som både tycker om att arbeta självständigt men också tillsammans i team. Körkort och tillgång till bil är ett krav, om du inte bor i Kisa.

Kvalifikationer:

- Gymnasieexamen.
- God kunskap i både Svenska, tal och skrift.
- Ha fyllt 18 år.

Meriterande:

- Erfarenhet av industriarbete.
- Truckkort.
- Traverskort.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

 

 

logga

Sommarpersonal till Sofidel i Kisa

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

Dela detta jobb