teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ställare till FiG Metall i Gnosjö

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-21

Ansök nu

Ställare till FiG Metall i Gnosjö

Gillar du att arbeta med moderna maskiner och brinner för utveckling? Har du tidigare arbetat som ställare inom metallindustri och vill ta dig an nya utmaningar på ett modernt och utvecklande företag?


ARBETSUPPGIFTER
Du som ställare kommer att ställa in CNC maskiner inför körning. Har du tidigare jobbat med maskinerna Mazak, Citizen, Nakamura är det meriterande.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Som person är du driven och engagerad. Vi ser att du brinner för tekniskt arbete och har sedan tidigare erfarenhet av arbete som ställare. Du klarar av att arbeta under tidspress. För att du ska trivas på jobbet är det viktigt att du trivs med att arbeta i grupp.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som CNC ställare är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos FiG Metall. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget eller anställning hos kund.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

 

Dela detta jobb

Ställare till FiG Metall i Gnosjö

Eterni Sweden AB