teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Stenvalvet söker en biträdande marknadsområdesansvarig kommersiell förvaltare med placering Örebro

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2023-10-10

Ansök nu

Stenvalvet söker en biträdande marknadsområdesansvarig kommersiell förvaltare med placering Örebro


Fastighets AB Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Totalt äger Stenvalvet ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om ca 16 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som utbildning, vård & omsorg, rättsväsende och myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella investerare; Kyrkans pension och Stiftelsen för Strategisk Forskning. Läs mer på stenvalvet.se

Brinner du för förvaltning, affärer och kundrelationer? Är du i början av din karriär inom fastighet och nyligen tagit examen inom en fastighetsinriktad utbildning? Eller har du jobbat några år inom fastighetsbranschen och känner att det är dags för nästa steg i din utveckling? Då kan du vara den vi söker till Stenvalvet! 

Ett bolag där fastighetsförvaltningen är hjärtat i verksamheten  

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter i Sverige. Fastighetsförvaltningen är en central del i bolagets affär och verksamhet. För att förtydliga detta genomfördes en förändring av förvaltningsorganisationen under hösten 2022. Genom denna förändring kan förvaltningen ännu bättre stödja bolagets mål, uppfylla kundernas behov och säkerställa att Stenvalvets fastigheter utvecklas i takt med efterfrågan på marknaden.  

Förvaltningen organiserar sig i marknadsområden och varje område har en marknadsområdesansvarig (MOA) som ansvarar för innehållet i kundmötet och leder kundteamet. I kundteamet ingår du som biträdande marknadsområdesansvarig och teknisk förvaltare. Självklart kompletteras också teamet, från tid till annan, med annan kompetens från övriga delar av verksamheten. Ni arbetar tillsammans för att upprätthålla en god kunddialog med Stenvalvets hyresgäster och ni driver det strategiska arbetet för nöjda kunder framåt. 

Om tjänsten 

I rollen som biträdande MOA tillhör du område Mitt som omfattar förvaltningen av Stenvalvets fastigheter från Örebro och västerut. Du arbetar i ett nära samarbete med MOA. Tillsammans arbetar ni för att marknadsområdets mål uppnås och i alla delar verkar för ökad och långsiktig lönsamhet i fastighetsbeståndet genom förbättring av driftnettot.  

Du ansvarar för att kund- och fastighetssystem är uppdaterade och du arbetar aktivt och proaktivt med löpande hyresgästinformation och kundvårdsaktiviteter. Vidare tar du fram avtalsutkast och annat underlag och bistår med din kompetens till marknadsområdet.  

Rapportering sker till förvaltningschefen. Placeringsort för tjänsten är på lokalkontoret i Örebro. 

Exempel på övriga arbetsuppgifter och ansvarsområden:    

  • Bevaka och ta fram rapporter (intäkter, vakanser och avtal). 

  • Ta fram underlag för driftavräkningar. 

  • Fakturahantering. 

  • Följa upp vakanser, marknadsföra vakanser och andra marknadsaktiviteter.  

  • Uthyrning och tillhörande administration inklusive kontakt med externa samarbetspartners gällande förråd, garage och p-platser. 

  • Vara aktiv i MO-teamet och vara väl insatt i kundernas behov. 

  • Verka för att information avseende kund och fastigheter på hemsidan är korrekt. 

  • Bidra i nöjdkundarbete och i samråd med MOA genomföra kundvårdsaktiviteter. 

  • Bistå i budget- och prognosarbete, DD-processer och annan informationsinhämtning. 

Din profil 

Vi söker dig som antingen tagit examen nyligen inom en fastighetsinriktad utbildning, eller som har jobbat några år i fastighetsbranschen och känner att det är dags för nästa steg i arbetslivet. Eller kanske har du arbetat flera år med förvaltning och vill testa en ny inriktning eller önskar ett miljöombyte? 

Utöver vad som nämns ovan är det meriterande om du har erfarenhet av avtalsjuridik. Har du tidigare arbetat med fastighetsekonomi, inklusive budget och ekonomisk uppföljning är det också en fördel. 

B-körkort är ett krav.  

Vem är du? 

Vi söker dig som har en stor vilja att lära dig och att utvecklas. Du har ett stort intresse av att arbeta med människor och brinner för att stötta kunder. Det innebär även att du gärna aktivt verkar för Stenvalvets värdegrund: värdeskapande, långsiktig och proaktiv. 

Då tjänsten innefattar flera kontaktytor, både internt och externt, är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga kombinerat med ett tydligt och professionellt sätt att interagera med både kollegor och kunder. Vi ser därmed även att du är en social och relationsorienterad person som är självgående och initiativtagande, samtidigt som du är en prestigelös lagspelare med god samarbetsförmåga.  

Tjänsten innefattar också en del administrativa arbetsuppgifter som ställer krav på att du kan uttrycka dig väl i skrift.  

Vidare ser vi att du är ansvarsfull och affärsmässig samt att du gillar att skapa god struktur i ditt arbete och är noggrann. 

Vad Stenvalvet erbjuder dig  

Stenvalvet erbjuder dig en bred roll med eget ansvar hos en stabil, långsiktig och värderingsstyrd fastighetsägare i tillväxt. Beslutsvägarna är korta, samtidigt som Stenvalvet utvecklar sitt arbetssätt och strävar efter att bli en lärande organisation.  

Hos Stenvalvet får du möjlighet att vara en viktig del i utvecklingsarbetet i förvaltningsorganisationen. 

Välkommen med din ansökan!   

OBS! Det är nu sommar och många har semester. Vi är tillbaka på jobbet igen under v.32. Det innebär att innan dess kommer du inte att höra något från oss. 
 
Du genomför din ansökan via annonsen. Pga. GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via e-post. I denna rekrytering samarbetar Fastighets AB Stenvalvet med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.   

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att vi arbetar med fokus på att rekrytera rätt kompetens i förhållande till verksamhetens behov. I processen ingår därför bl.a. urvalsfrågor, tester och kompetensbaserade intervjuer.   

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annie Knipplén på annie.knipplen@fasticon.se.    

Om Fasticon 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Läs mer www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb

 

 

 

 

Dela detta jobb

Stenvalvet söker en biträdande marknadsområdesansvarig kommersiell förvaltare med placering Örebro

Fasticon AB