teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Studerande Materialplanerare till Trafikverket!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-27

Ansök nu

Studerande Materialplanerare till Trafikverket!

Har du en pågående universitets- eller högskoleutbildning och vill ha ett utvecklande och meriterande sommarjobb? Som materialplanerare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur. Välkommen in med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten

Academic Work söker för Trafikverkets räkning dig som vill ha ett utvecklande sommarjobb som materialplanerare. Trafikverkets logistikavdelning har en omsättning på cirka 2 miljarder kronor och har cirka 80 anställda i Nässjö och Sannahed. Som logistikstöd till både nybyggnationer och underhåll av befintlig anläggning säkrar de försörjningen, ansvarar för och samordnar flödet i hela logistikkedjan från leverantör till entreprenör. Trafikverket har en nationell syn på deras totala behov och tror att en tidig dialog med samarbetspartners är nyckeln till framgång för alla parter.

Som materialplanerare är du Trafikverkets logistikrepresentant gentemot leverantören. Arbetet innebär att styra och hålla samman de operativa och administrativa kontakterna med leverantörer för att säkerställa försörjningsflödet för tilldelat sortiment. En stor del av ditt arbete innefattar kontakt med leverantörer samt andra kontakter internt inom Trafikverket. I rollen ansvarar du för materialstyrning, prognoser, beställningar, uppföljningar och är med och driver förbättrings-/utvecklingsarbete. Vi söker dig som kan börja arbeta ett par dagar i veckan under våren för att sedan gå upp på heltid under juni-augusti.

Du erbjuds

 • Ett meriterande sommarjobb där du får möjligheten att utvecklas inom området
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Styra material och planera leveransvägar utifrån beställarens behov
 • Ställa in och underhålla parametrar i vårt affärssystem M3 för att styra det logistiska flödet av artiklar
 • Optimera köpmängd, köpfrekvens, säkerhetslager och totallager för de artiklar du ansvarar över

Vi söker dig som

 • Har en pågående universitets- eller högskoleutbildning inom ett relevant område, exempelvis logistik eller bygg
 • Har goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift
 • Har god datavana och goda kunskper i Officepaketet
 • Har B-körkort

Vidare är det meriterande om du:

 • Har arbetslivserfarenhet inom materialplanering, men detta är inget krav

Vi söker dig som är

 • Problemlösande
 • Självgående
 • Samarbetsvillig

Övrig information

 • Start: Maj
 • Omfattning: Upplärning under våren och heltid under juni-augusti
 • Placering: Nässjö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Resor och transporter är en stor del av Trafikverkets vardag. Myndigheten arbetar varje dag, dygnet runt, för att det ska fungera. De bygger och sköter statliga vägar och järnvägar och ansvarar för långsiktig planering av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället.

 

 

Dela detta jobb

Studerande Materialplanerare till Trafikverket!

Academic Work