teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Svenska kyrkan Malmö söker projektledare till fastighetsenheten

Företag Fasticon AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-22

Ansök nu

Svenska kyrkan Malmö söker projektledare till fastighetsenheten

Är du intresserad av att arbeta i fantastiska miljöer med allt från medeltida kyrkor till moderna byggnader för en av Sveriges största fastighetsägare? Trivs du med att arbeta i projekt och leda dem från idé till slutbesiktning? Stimuleras du av att arbeta i en mångfacetterad roll med många kontaktytor? Då kan det vara dig Svenska kyrkan i Malmö söker till rollen som projektledare!

Om fastighetsenheten inom Svenska kyrkan Malmö

Fastighetsenheten är en av stödfunktionerna inom Svenska kyrkan Malmö. De ansvarar för drift, underhåll och investeringar inom pastoratets byggnader. Fastighetsenheten utgörs av fastighetschef, projektledare med olika spetskompetenser inom områdena bygg, arkitektur, VVS och förvaltning, byggnadsantikvarie samt fastighetstekniker och drifttekniker.

Just nu är Svenska kyrkan Malmö i en förändringsfas som innebär att de ser över arbetet med fastighetsbeståndet. Målet är att säkerställa förutsättningar för en god förvaltning och fortsatt långsiktig lokalförsörjning. Ny-, om- och tillbyggnader, lokalanpassningar och underhållsprojekt i komplexa miljöer behöver projektledarkompetens som kan vara med från planering till genomförande. Då en av projektledarna går vidare internt till nya utmaningar och annan tjänst behöver Svenska kyrkan  Malmö därmed förstärka teamet.

Om tjänsten

Som projektledare kommer du att bli en viktig del av ett kompetent och trevligt team om tio personer som utgår från fastighetsenhetens kontor belägna inom S:t Mikaels kyrka församlingslokal, ett stenkast från Hyllie station.

Du kommer att arbeta i nära samverkan med såväl interna som externa intressenter kombinerat med att du själv och/eller med kollegor är delaktig i olika projekt. Rollen som projektledare innebär att du kommer fungera i flera olika roller: allt från att hjälpa verksamheten att ta fram projektbeskrivning, projekteringsledare, ansvara för upphandling av konsulter och entreprenörer, till projekt- och byggledning under utförandet och entreprenörskontakter under garantitiden. Du kan se fram emot möjligheten att samarbeta med många olika yrkeskategorier med stor kunskap om traditionella metoder och material.

Vem är du?

Vi söker dig som har byggnadsteknisk utbildning som byggnads-, högskole- eller civilingenjör, inom arkitektur eller bebyggelsebevarande. Du har tidigare erfarenhet som byggprojektledare eller plats-/arbetsledning inom entreprenadföretag och ett stort intresse för kulturbyggnader och miljöer. Erfarenhet av kontakt med konsulter, hyresgäster och erfarenhet av miljöarbete i projekt är ett plus.

Rollen som projektledare ställer krav på självständighet, initiativförmåga samtidigt som det är viktigt med lyhördhet inför verksamhetens behov. Du behöver även ha en pedagogisk förmåga att motivera såväl internt som gentemot krav i PBL och KML. Vi tror även att du är positiv, engagerad och flexibel som person. Är du dessutom en relationsbyggare med en god problemlösningsförmåga har du goda förutsättningar att lyckas i tjänsten.

Det är viktigt att du är positiv till Svenska kyrkans värderingar, verksamhet samt kulturhistoriska roll i samhället. Därmed lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Välkommen med din ansökan!

Du genomför din ansökan via hemsidan/annonsen, vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar vi e-post. Urvalsarbetet sker löpande och vi tar emot ansökningar så länge annonsen är publicerad så sök omgående.

I denna rekrytering samarbetar Svenska kyrkan Malmö med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att vi arbetar med fokus på att rekrytera rätt kompetens i förhållande till verksamhetens behov. I processen ingår därför bl.a. urvalsfrågor, tester och kompetensbaserade intervjuer.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Caroline Lyngen på caroline.lyngen@fasticon.se.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticon.se/lediga-jobb.

Dela detta jobb

Svenska kyrkan Malmö söker projektledare till fastighetsenheten

Fasticon AB