teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker nu en svetsare till ett företag beläget i Västerås vars kunder i huvudsak arbetar inom branscher som tillhandahåller maskiner, fordon, elkraft, industriförnödenheter och bygg. Företaget erbjuder konstruktion och tillverkning av olika metallprodukter.

Arbetsbeskrivning

Här får du chansen att komma till ett väl fungerande företag som är mycket måna om sin personal. Det är ett varierat arbete där dagarna kan se väldigt olika ut. Arbetet är dagtid och start under vintern/våren 2023.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av svetsning i metoderna MIG/MAG och TIG i materialen svart och rostfritt. Du ska vara van vid ritningsläsning och därmed besitta goda kunskaper i det. Att du har plåtkunskaper är också av stor vikt då klipp och kap ingår i det dagliga arbetet. Du behöver även att ha truckkort samt erfarenhet.

Det är meriterande om du har svetsat MIG/MAG och TIG i aluminium har en IW-utbildning, heta arbeten kort, traverskort samt har eller har haft godkända svetsarprövningar.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Svetsare

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Dela detta jobb