teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi söker en duktig och erfaren svetsare för kunds räkning till Hillerstorp

Om tjänsten

Som svetsare hos vår kund kommer du i första hand att arbeta med manuell svetsning. Du svetsar olika kundanpassade detaljer, både kortare och längre serier. Du ansvarar även för kvalitetskontroller och avsyning. Tjänsten ställer krav på hög kvalitet, noggrannhet och ansvar. Du arbetar i ett medelstort team med stor frihet under ansvar.

Arbetet är förlagt på dagtid men tvåskift kan bli aktuellt framöver.

Arbetsbeskrivning

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Montico för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Hillerstorp. Tjänsten är långsiktig och efter en tids inhyrning finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning direkt hos vår kund.

Vi söker dig som

har någon form av praktisk utbildning, med fördel inom svetsning och goda kunskaper av MIG/MAG och TIG-svetsning. Utöver detta har du minst ett par års praktisk erfarenhet som manuell svetsare med känsla för både kvalitet och noggrannhet. Det är även meriterande om du har arbetat med robotsvetsar tidigare.

Som person är du arbetsvillig, flexibel och ansvarstagande med sinne för ordning och reda.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Svetsare sökes till Hillerstorp

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-04-08

Ansök nu

Dela detta jobb