teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

För kunds räkning söker vi nu en erfaren svetsare. Har du erfarenhet av MIG och MAG svetsning och har förmågan att snabbt ställa om till nya arbetsuppgifter, registrera din ansökan redan idag!

Anställningen startar med en visstidsanställning hos Montico med goda chanser till en tillsvidareanställning på kundföretaget.

Om tjänsten

Tjänsten innefattar i huvudsak svetsarbeten och ombyggnationer av truckar. Vidare arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är lättare reparationsarbeten och recond av företagets truckpark. Arbetet utförs såväl självständigt som i grupp. Här trivs du som vill vara en del av ett sammansvetsat team där du bidrar med positiv energi till dina arbetskamrater, och du tvekar inte att hugga i när dina kollegor behöver hjälp.

Arbetstid: måndag - torsdag 06.45 - 16.00, fredag 06.45 - 13.00

Vi söker dig som

Har minst ett par års branscherfarenhet av MIG och MAG svetsning samt erfarenhet av reparationsarbeten. Som person tror vi att du är noggrann, kommunikativ och engagerad i det du gör. Vidare så bör du kunna arbeta såväl självständigt som i grupp samt besitter förmågan att se vad som behöver göras. Se nedstående punkter för vidare krav samt önskemål för tjänsten:

Krav:

- Utbildning inom svetsning, MIG och MAG.
- Avslutad gymnasieutbildning.
- Mycket god kunskaper i svenska, såväl tal som skrift.
- Körkort och tillgång till bil.

Meriterande:

- Utbildning inom svetsning, TIG och MMA.
- Truckkort A1-4, B1-4.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Svetsare till kund i Linköping

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

Dela detta jobb