teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Svetsare till Rekordverken

Ort
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Svetsare till Rekordverken

Om företaget
Rekordverken har sedan 1950-talet varit en stabil leverantör av hackar till tröskfabriker i Europa och Amerika. Kunderna erbjuds den senaste tekniken inom halmhackning och spridning av halm och agnar. Rekordverken för ett intensivt samarbete med tröskfabriker, lantbrukare och olika institutioner för fortsatt utveckling av halmhackning och agnspridning.

Dina arbetsuppgifter
Vill du ha ett jobb som innebär ansvar för detalj, rotor och robotsvetsar? Då kan det vara dig vi letar efter! Just nu söker vi på Premier en svetsare till ett uppdrag på Rekordverken i Öttum. Låter det som något för dig? Sök tjänsten redan idag!

I jobbet ingår att ansvara för att svetsningen görs på ett fackmannamässigt sätt och enligt fastlagda rutiner samt utföra svetsning enligt ritningar och gällande standarder.

Din profil
Till uppdraget hos Rekordverken söker vi dig som har erfarenhet av arbete som svetsare och gärna inom MIG/MAG-svetsning och TIG-svetsning. Vidare har du utbildning som svetsare. Har du programmerat robotsvetsar ses det som en merit.

För att trivas med dina kommande arbetsuppgifter är det viktigt att du har god förmåga att arbeta effektivt, har ett bra kvalitetstänk och att du har en förmåga att se detaljer. Det är också viktigt att du håller ordning och reda och att du har ett driv som tar dig framåt i arbetet.

Om oss
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Sofia Öberg via e-post: sofia.oberg@premier.se .

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Att arbeta som konsult på Premier.
Som konsult på Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Då får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!

 

Dela detta jobb

logga
Svetsare till Rekordverken

Premier Service AB