teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Svetsare till Vetlanda

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Svetsare till Vetlanda

Vi söker dig som har någon form av verkstadsteknisk utbildning alternativt motsvarande praktisk erfarenhet som svetsare, med fördel innehar du licens för MIG/MAG och gärna TIG. Du är van att läsa ritning och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. 

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som svetsare hos vår kund kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Manuell MIG/MAG-svetsning samt viss TIG-svets
  • Konstruktionssvets efter ritningar i grovplåt
  • Robotsvetsning samt kvalitetskontroller

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har några års arbetserfarenhet inom tillverkningsindustrin och arbete med svetsning samt att du är van vid höga kvalitetskrav. Du är van att läsa ritningar och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Det är ett omväxlande arbete där man hanterare både tyngre och lättare detaljer. Som person är du arbetsam, intresserad och lojal. Du är mån om att leverera med kvalitet och lägger ner stort engagemang i ditt arbete. Vi erbjuder dig ett stimulerande och intressant jobb där du själv får möjlighet att utvecklas. Truck- och traverskort är meriterande för tjänsten.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som svetsare är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela detta jobb

Svetsare till Vetlanda

Eterni Sweden AB