teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Teamleader Installation Solceller till 1komma5° i Linköping

Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Teamleader Installation Solceller till 1komma5° i Linköping

Är du erfarenhet av solcellsmontering? Lockas du av att ta ett större ansvar och vill bli en del av Sveriges ledande solcellsleverantör? Vi söker dig som vill arbeta på ett bolag med hög förändringstakt och korta beslutsvägar där det gemensamma målet att ta Europa närmare omställningen till 100% förnybar energi. Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdrag

Som Teamleader ansvarar du för 2-3 installationsteam i Linköping med omnejd. Varje installationsteam består av en ledande montör och en montör. Genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till en effektiv planering av teamets arbete när det gäller tid och komplexitet. Du finns där som ett stöd genom att säkerställa att ditt team har bästa förutsättningarna för att kunna utföra sitt arbete enligt de krav som finns på utbildning, säkerhet och kvalitet. Du är även en extra resurs och hjälper till när det krävs i större projekt eller vid frånvaro. Som Teamleader har du kontinuerlig kontakt med kunder för att säkerställa hög kundnöjdhet samt säkerställa att tidplaner följs. Du och ditt team rapporterar till regional installationschef.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av montering av solceller sedan tidigare. Alternativt har du arbetat som snickare, ställningsbyggare, mekaniker eller liknande och har en god inblick i hur solcellsbranschen fungerar. Har du BAS-P eller BAS-U är detta meriterande men inget krav. Du har inga problem med att arbeta ute oavsett väder eller på högre höjd. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt kan kommunicera på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi söker en ansvarstagande person med goda ledaregenskaper. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att planera och prioritera arbetet framåt. Du arbetar aktivt med att skapa trivsel och arbetsglädje för ditt team. Du välkomnas till engagerade kollegor som vill göra skillnad och bidra till en bättre värld för framtida generationer.

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar 1komma5° med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. Sista ansökningsdag är den 26 juni 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam 0722-038861 eller alexandra.ivstam@jeffersonwells.se. Vi ser fram emot din ansökan!
Ansökan sker via denna länk!:

Mer om 1komma5°

På 1komma5° tror vi på att skapa en bättre värld för framtida generationer. Det är därför vi erbjuder klimatneutrala energilösningar för hem, så att du kan minska ditt koldioxidavtryck och spara pengar på dina energiräkningar. Vi är ett team med experter som samarbetare på tvärs av organisationer för att skapa de bästa möjliga lösningarna. Vi finns i dagsläget på 40 platser i Sverige, Finland, Tyskland och Australien.

För att nå våra mål behöver vi klimathjältar! Vi söker duktiga medarbetare som vill bli en del av vårt dynamiska, snabbväxande och motiverade team. Tillsammans ska vi omsätta våra visioner till handling! Läs gärna mer om oss vår svenska verksamhet på 1komma5.se.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Teamleader Installation Solceller till 1komma5° i Linköping

1KOMMA5 grader AB