teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Technical Consultant Engineer till Kamstrup

Ansök nu

Technical Consultant Engineer till Kamstrup

Vill du arbeta i en internationell arbetsmiljö och vara en del av en global organisation som är världsledande inom smarta mätlösningar?  I rollen som Technical Consultant Engineer kommer du ansvara för att utbilda kunder i Kamstrups produkter och tjänster, hantera projekt och bidra med hög teknisk kompetens. Vill du vara med på den gröna digitala omställningen med hjälp av smarta mätinstrument? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om företaget
Kamstrup är en världsledande tillverkare av systemlösningar för smart energi- och vattenmätning. Genom att sätta sina kunder först, lyssna på deras behov och försöka förutse deras utmaningar, kan Kamstrup skapa innovativa produktsortiment av hårdvara, programvara och tjänster inklusive förbrukningsmätare, kommunikationsinfrastruktur, hanteringssystem för mätdata, applikationer med smarta elnät, hostade lösningar och verktyg för dataanalys. 

Om teamet och rollen
Du kommer som Technical Consultant Engineer att tillhöra Customer Support & Services-teamet som består av 10 kollegor, varav 4 st är Technical Consultant Engineers. Resten av teamet består av Customer Support Engineers och System Operations Engineers. Du rapporterar till Head of Services Sverige. Här blir du en del av ett team med starka värderingar och öppen och familjär kultur.

I rollen kommer du få möjlighet att arbeta med flera spännande projekt, samarbeta med ditt team och göra skillnad för kunderna. Du kommer ansvara för planering och genomförande av utbildningar, samt agera tekniskt säljstöd i kundmöten. I rollen ingår ansvar för att leverera mot uppsatt budget och mål. Denna roll ger dig möjligheten att ta mycket eget ansvar och arbeta målfokuserat.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Hantera träning, utbildningar och webbinarier, både externt och internt på plats
 • Planera och implementera kundprojekt inklusive introduktion av nya lösningar
 • Agera säljstöd för nödvändiga aktiviteter för att vinna upphandlingar, öka försäljningen eller förbättra relationen med kunden
 • Bidra till att hitta och utvärdera möjliga tillväxtområden
 • Delta i utveckling och gemensam förståelse av KPI:er
 • Vara backup för alla teammedlemmar i den lokala serviceorganisationen vid behov

Du kommer ha stora möjligheter att utvecklas, vilket skulle kunna innebära att gå mer mot produkt eller projektledning.

Kamstrup har sitt kontor i Vendevägen 89 i Mörby/Danderyd. Du kommer ha möjlighet att jobba hybrid i veckorna. Det kommer förekomma resor till kunder i tjänsten. Cirka 30-50 resdagar om året. Resorna sker främst inom Sverige. 

Om dig
Vi tror att du är en person som gillar att ta mycket eget ansvar och ta för dig. Du har en förmåga att hantera många projekt/ kunder parallellt och är duktig på att prioritera. Du är kommunikativ och tycker om att arbeta med kunder och har ett kommersiellt mindset. Du gillar även att samarbeta internt och ta egna initiativ. Du är analytisk och har ett öga för detaljer.

Utöver dina personliga egenskaper ser vi att du har:

 • Utbildningsbakgrund inom IT eller annan relevant teknisk inriktning
 • Erfarenhet från tidigare roll inom värme/kyla eller VA 
 • Goda kunskaper inom Kamstrups produkter och tjänster
 • Är nyfiken och tekniskt intresserad, vilket visar sig i bra koll på det nyaste inom IT trender och innovationer
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska

Vi ser det som meriterande om du har GIS-erfarenhet.

Vi ser fram emot din ansökan!
Denna rekrytering kommer att hållas av Ed:Za group. Vi tar inte emot ansökningar via e-post, men om du har några frågor kan du kontakta charlotte.hoffstrom@edzagroup.se    

 

Dela detta jobb

Technical Consultant Engineer till Kamstrup

EdZa AB