teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tekniker Gatubelysning - Gotlands Elnät

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2023-10-04

Ansök nu

Tekniker Gatubelysning - Gotlands Elnät

Vill du vara med och bidra till ett upplyst och tryggt samhälle? Söker du ett utomhusarbete där du får frihet och lösa problem ute i fält ? Nu söker vi en ny medarbetare till rollen som Tekniker gatubelysning!

Din roll
Vi erbjuder ett omväxlande och fritt arbete med möjligheter att påverka innehåll och planering av dina arbetsdagar. Du kommer att samarbeta med dina kollegor och lösa olika tekniska problem för att säkerställa en upplyst och trygg miljö i samhället.

Som Tekniker ingår du i gruppen Underhåll med 25 anställda som ansvarar för underhåll och drift av hela Gotlands Elnät. Gruppen har även uppdraget att utföra underhållet på Gotlands gatubelysning på uppdrag av externa kunder. Du kommer att arbeta med felsökning på gatubelysning, underhåll på gatubelysning, styrning av gatubelysning mm.

I gruppen strävar vi för att arbeta som ett lag och därför kommer du som tekniker belysning att få hjälpa till i det övriga underhållsarbete på Gotlands Elnät. Eftersom att vi är en grupp med bred kompetens och brett ansvarsområde så finns goda möjligheter till kompetensutveckling.

Your profile

Vi tror att du kommer trivas hos oss om du är en positiv person som vill utvecklas och vara del av en samhällsviktig verksamhet. Du gillar att samarbeta och kommunicera med kunder och kollegor. Vidare är du en noggrann person och att arbeta säkert är en självklarhet för dig.

Kvalifikationer
Nu söker vi dig som antingen har erfarenhet som elektriker eller belysningstekniker, alternativt har du erfarenhet inom ett annat tekniskt yrke och vill utvecklas i en roll hos oss. Du bör ha en grundutbildning inom el och du har en god datorvana. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har läst utbildningar som ESA och Arbete på väg. C-körkort är också ett plus.

Additional information

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. På Geab jobbar olika yrkesgrupper och generationer sida vid sida. Vi utformar arbetsförhållanden och anställningsvillkor för att underlätta för medarbetare att kombinera arbete, privatliv och föräldraskap. Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Geab arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
 
Placeringsort

Tjänsten är placerad i Visby.
 
Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef: Andreas Allestad, tel: 072-221 9972
För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare: Kajsa Loman, tel: 070-285 33 64.
 
Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Wiberg, Ledarna, tfn 0498-28 52 64. Jeanette Regin, Unionen, tfn 0498-28 50 22 och Patrik Malmquist, SEKO, tfn 0725 756 538.
 
Välkommen med din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan senast 4 Oktober. I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall. Urval och intervjuer sker löpande.
 
Att arbeta inom Geab innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ser fram emot din ansökan!

About the company

Här kommer du att arbeta
Att jobba i energibranschen innebär att du får vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens energilandskap. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör och säkerheten står alltid i centrum. Geab, som är en del av Vattenfallkoncernen, ska ge förutsättningar för ett hållbart Gotland och vi är fast beslutna att göra det möjligt att leva ett fossilfritt liv inom en generation. Klimatet är vår mest spännande utmaning inför framtiden. Tillsammans kan vi göra skillnad och vi behöver dig för att nå dit.

Dela detta jobb

Tekniker Gatubelysning - Gotlands Elnät

Vattenfall AB