teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Tekniker till el-underhåll av elmaskiner - Forsmarks Kraftgrupp

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2023-06-06

Ansök nu

Tekniker till el-underhåll av elmaskiner - Forsmarks Kraftgrupp

About the job

Är du en handlingskraftig tekniker som vill arbeta med underhåll av Forsmarks elmaskiner? Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?

Nu söker vi en tekniker till gruppen El-underhåll av elmaskiner på Forsmarks Kraftgrupp.

Om jobbet
Underhållsavdelningen ansvarar för el-underhållet på Forsmarks samtliga anläggningar. Som tekniker i gruppen El-underhåll av elmaskiner får du möjlighet att arbeta med förebyggande, avhjälpande och operativt underhåll inom området ventilmanöverdon. Du kommer arbeta i dialog med områdesansvarig och tillsammans med teamet i gruppen som har ett öppet klimat som genomsyras av gemenskapskänsla och gott samarbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Genomföra förebyggande underhåll

  • Felsöka och genomföra avhjälpande underhåll

  • Operativt underhåll och utveckling av underhållet inom området

Beredskapstjänstgöring förekommer när tillräcklig kompetens erhållits.

Your profile

Vi ser att du har

  • Gymnasieutbildning med inriktning el/elkraft eller motsvarande arbetslivserfarenhet

  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av praktiskt elkraftsarbete eller erfarenhet från processindustrin.

Som person är du handlingskraftig vilket hjälper dig när du tar dig an det operativa underhållsarbetet. Vidare är du uthållig och kan hantera utmaningar som du ställs inför. Då du kommer utföra dina uppgifter tillsammans med andra tekniker och ingenjörer är det viktigt att du har god samarbetsförmåga för att kunna bidra till och främja gruppens utveckling och arbete.

Additional information

Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Emma Ekberg Berry tfn 070-239 64 91 eller Tobias Burman tfn 076-768 20 71.

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Agnes Jansson tfn 070-295 67 43

Våra fackliga representanter är: Akademikerna – Anders Karlsson, Ledarna – Jörgen von Ubisch, SEKO – Henrik Persson, Unionen – Jenny Elmesiöö. Samtliga nås på telefon 0173-81 000.

Placeringsort: Forsmark

Välkommen med din ansökan senast den 6 juni. Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte - sök redan i dag!

Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter. Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Dela detta jobb

Tekniker till el-underhåll av elmaskiner - Forsmarks Kraftgrupp

Vattenfall AB