teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk förvaltningsledare Lokala tekniska system

Ansök nu

Teknisk förvaltningsledare Lokala tekniska system

Trafikförvaltningen , Trafikförvaltningen, Teknikavdelningen, Infrastruktur BEST , Telesystem

Vi är i en expansiv fas och behöver utöka antalet medarbetare med en till Teknisk förvaltningsledare inom området Lokala Tekniska System. I detta ingår ansvar för bland annat teknikrum, teknikskåp, strömförsörjning 24/48VDC samt klimatanläggningar inom Telesystem område. Vi inför också nya arbetssätt och metoder t ex Asset Management enligt ISO55000.

Om tjänsten

I din roll som Teknisk Förvaltningsledare Lokala tekniska system säkerställer du fungerande system idag och i morgon. Du jobbar nära övriga förvaltare inom Telesystem och har breda kontakter med hela trafikförvaltningen samt leverantörer och entreprenörer. Du arbetar med tunnelbana, lokalbanor och buss. Du tar beslut inom ditt ansvarsområde för att säkerställa en trygg, säker och tillförlitlig kollektivtrafik.

Du får bland annat jobba med att:

 • vara tekniskt ansvara för planering (1-10 år) och genomförande av aktiviteter inom förvaltningsobjektet

 • planera, leverera och samverka, på beslutade aktiviteter inom förvaltningsobjektet

 • arbeta proaktivt inom uppdraget och i samarbete med övrig organisation, leverantörer, operatörer och myndigheter

 • arbeta med leverantörsavtal inom ditt förvaltningsobjekt samt medverka vid upphandlingar

 • säkerställa tillgänglighet i systemet utifrån krav, tillgänglighet och säkerhet. Inkluderar att säkerställa dokumentation ang systemet

 • avtalsuppföljning.

Vad vi söker efter

För att trivas i rollen som Teknisk förvaltningsledare Lokala tekniska system krävs både teknisk kompetens och erfarenhet samt ett stort intresse att arbeta tillsammans med andra för att ta fram de bästa lösningarna. Hos oss kommer du att kunna använda din erfarenhet inom ett specifikt tekniskt sakområde för att bidra till ökad effektivitet och för att säkerställa att krav och riktlinjer efterlevs i projekten.

Vidare har du:

 • universitets eller högskoleexamen med inriktning telekommunikation alternativt annan utbildning eller erfarenhet som vi sammantaget bedömer som likvärdig

 • erfarenhet av att arbeta med budget, prognoser och uppföljning av resultat

 • erfarenhet från arbete med teknik inom kollektivtrafik

 • goda kunskaper i det svenska språket, både muntligen och skriftligen.

Det är meriterande om du även har:

 • erfarenhet av att arbeta som förvaltare av avtal

 • aktuell erfarenhet från ledande roll som förvaltningsledare, projektledare eller likvärdig position

 • erfarenhet från något av de tekniska områden man ansvarar för

 • erfarenhet av AB/ABT/AMA/RA

 • erfarenhet av Asset Management enligt ISO 55000. 

Startdatum enligt överenskommelse.

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

Information och ansökan

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johnny Nyroos, tfn 08-123 315 17 För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Jannica Chinos, tfn 08-123 336 74. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 28.e mars. Vi ser fram emot din ansökan!

Webb och sociala medier

För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida regionstockholm.se/tfjobb(öppnas i nytt fönster). Du hittar oss också på LinkedIn(öppnas i nytt fönster).

#LI-Hybrid

Nyckelord: projektledare, kravställare, ledaregenskaper, likströmsförsörjning, reservkraft, kylanläggning, värmepump, elkapsling. 

Vi är stolta samhällsutvecklare. Med kompetens och engagemang tar vi Stockholm och kollektivtrafiken framåt. Vi ansvarar för SL, Waxholmsbolaget, Färdtjänsten och Spårvägsmuseet och tillsammans utvecklar vi en trygg, attraktiv och tillgänglig kollektivtrafik för nära 900 000 resenärer. Följ med oss på resan!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Teknisk förvaltningsledare Lokala tekniska system

Trafikförvaltningen, Region Stockholm