teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Teknisk projektledare till Nordomatic

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-28

Ansök nu

Teknisk projektledare till Nordomatic

Teknisk projektledare till Nordomatic

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta med spännande, kvalificerade projekt tillsammans med avancerad och nyskapande teknik i en grupp som värdesätter samarbete? Vill du arbeta på en arbetsplats där du har goda utvecklingsmöjligheter och där du själv äger din egen utveckling i bolaget?
Affärsområde Syd har kontor i Malmö och Helsingborg.

Nordomatic behöver nu förstärka sitt team med ytterligare en erfaren projektledare, där du kommer ansvara för en grupp bestående av tekniker och automationsingenjörer. Som projektledare ansvarar du för projektets genomförande och ekonomiska resultat. Du arbetar proaktivt från upphandling, planering, resurstillsättning samt till att driva projekten framåt, och genomför löpande avstämningar med entreprenörer, leverantörer och intern personal, samt slutkund.

Hos Nordomatic får du möjligheter att arbeta i och leda spännande projekt inom fastighetsautomation och hjälpa våra kunder att få smartare byggnader. Storleken på projekten kan variera.
Läs gärna mer på vår hemsida om projekt vi redan genomfört, http://nordomatic.com/se/

Personprofil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:

* Har flera års erfarenhet av projektledning.

* Har tekniskt intresse, samt affärsmannaskap och är en god kommunikatör.

* Har erfarenhet kring ekonomisk uppföljning via ERP-system

* Har körkort som erfordras till alla våra tjänster.

* Vidare har du erfarenhet inom entreprenad, fastighetsautomation, drift och underhåll och en god branschkännedom inom VVS-system, konstruktion och projektering

Vi söker sig som är initiativtagande, målmedveten och lösningsorienterad. Du arbetar strukturerat, planerar och organiserar arbetet även under stressiga perioder och värdesätter alltid god kvalité och ett gott slutresultat. Du är nyfiken i din personlighet och har goda ledaregenskaper och känner dig trygg i rollen som ledare. I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jesper Wahlgren på jesper.wahlgren@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Sökord: Produktion, ledarskap, projektledning, automation, Fastighetsutveckling,

Företagspresentation
Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper fastighetsägare att med modern teknik sänka energiförbrukning och driftskostnader. Bolagets vision är att bli Global Impact Leader of Smart Buildings och vägen dit skall gå via organisk tillväxt såväl som genom förvärv.

Idag har Nordomatic verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Holland och Belgien. Nordomatic ägs sedan augusti 2020 huvudsakligen av Trill Impact som är ett tillväxtorienterat private equity-bolag med starkt fokus på hållbarhet. Detta innebär bland annat en målsättning om att samtliga bolag som Trill Impact investerar i ska bli förebilder inom hållbarhet och göra väsentliga och mätbara förbättringar inom FN:s globala hållbarhetsmål.

Du kan läsa mer om dessa mål på https://www.un.org/sustainabledevelopment/

Om PerformIQ
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som produktionsledare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

 

Dela detta jobb

logo
Teknisk projektledare till Nordomatic

PerformIQ