teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

TIG Svetsare till vår kund i Kalmar

Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

TIG Svetsare till vår kund i Kalmar

Om företaget
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens.

Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Hos oss är det viktigt att vår personal har goda och sunda arbetsvillkor, vilket gynnar både kund och konsult. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar samt erbjuda våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande.

Som vi på Premier brukar säga – vi jobbar med bra folk helt enkelt!


Dina arbetsuppgifter
I denna roll ingår det att efter givna ritningar tillverka och svetsa segment till vår kunds sortiment. Produktionen bygger främst på svetsning, isolering, montering och materialhantering, har du tidigare erfarenhet utav dessa arbetsuppgifter är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där ansvar, enkelhet och engagemang ligger som grund för både det dagliga samt långsiktiga arbetet.

Vi och vår kund sätter alltid kunden i fokus där vi tillsammans jobbar för att skapa en trygg och säker arbetsmiljö samtidigt som vi levererar ut produkter med hög kvalitet och leveransprecision.

Du börjar din anställning som konsult hos Premier och blir uthyrd till vår kund som finns i Kalmar. Uppdraget är till en början på 6 månader, med goda möjligheter till att tjänsten går över till vår kund.

Vi erbjuder en heltidstjänst som är förlagd på vardagar, dagtid.
Uppdraget beräknas starta omgående.


Din profil
För att lyckas i rollen är det viktigt att du utför ditt arbete med stor noggrannhet och tar ansvar för att dina arbetsuppgifter utförs med hög kvalitet.

Vi ser att du har arbetat som Tig svetsare tidigare, du har god erfarenhet av ritningsläsning och svetssymboler.

Vidare har du B-körkort och du behärskar svenska, både i tal och skrift.

Som person är du glad och positiv och har motivation att lära.

Låter det intressant?

Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Anna Svensson på telefon 0725-80 04 99 alternativt mejla Anna på anna.svensson@premier.se.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, snarast dock senast söndagen den 17 september 2023. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningshandlingar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Att arbeta som konsult på Premier

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda.

Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet.

Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Dela detta jobb

logga
TIG Svetsare till vår kund i Kalmar

Premier Service AB