teknikjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Timvikarier inom lokalvården

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Timvikarier inom lokalvården

Lokalvården i Karlsborgs kommun har ett ständigt behov av timvikarier i verksamheten och har skapat en annons som kommer att ligga ute tillsvidare, ur vilket urval sker fortlöpande kring tillsättning utifrån aktuellt vikariebehov. Din intresseanmälan gäller 12 månader. Därefter behöver ny intresseanmälan inkomma för att hållas aktuell. 

Arbetet som timvikarie inom lokalvård sker i huvudsak dagtid, men även kvällar, helger och storhelger kan förekomma. Som timvikarie erbjuds du jobb vid extrabeställning av städ eller ordinarie personals frånvaro, vilket kan innebära såväl planerad som snabb vakanslösning.  

Städning sker enligt överenskomna rutiner, inom daglig lokalvård, trappstäd, bygg- och flyttstäd samt fönsterputs. Maskinkörning med både åkbar/traditionell maskin och regelbunden golvvård, är en obligatorisk del i det dagliga arbetet, även periodiska insatser inom storstäd. Att arbeta hos oss förutsätter flera olika städområden i ditt dagliga schema inom Karlsborgs Kommun; Karlsborg, Mölltorp, Forsvik och Undenäs, vilket oftast kräver att man kan ta sig med bil mellan platserna.

Vi söker personer som är ansvarsfulla, noggranna och som har lätt för att samarbeta och har hög servicekänsla. Det krävs att du har goda kunskaper i det svenska språket, för att kunna arbeta utifrån skriftliga rutiner, ha dialog med våra kunder samt dokumentera i verksamhetssystem. 
Meriterande är tidigare erfarenhet av lokalvård, liksom utbildning inom området. 

 

Dela detta jobb

Timvikarier inom lokalvården

Karlsborgs kommun