teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Har du tidigare erfarenhet av truckkörning och vill arbeta inom lager? Söker du ett sommarjobb? Då har Montico uppdraget för dig!

Idag är ABENA-koncernen verkligen ett internationellt hälso- och sjukvårdsföretag som levererar mer än 36.000 produkter till många olika branscher. Koncernen har totalt 13 dotterbolag och sysselsätter över 1900 personer över hela världen. Förutom att tillhandahålla ett brett utbud av inköpta produkter, producerar vi även flera miljoner miljövänliga barnblöjor och inkontinensprodukter vid de danska, svenska och franska produktionsanläggningarna.

Om tjänsten

Vår kund ABENA i Växjö har behov av en truckförare under sommaren. Som truckförare kommer du att arbeta med lagerhantering, truckkörning och godshantering.
Du kommer att vara anställd hos Montico och arbeta som uthyrd konsult till vår kund ABENA. Perioden sträcker sig mellan v 23-33 och för rätt person finns det goda chanser till förlängning.
Arbetstiden är dagtid med flex måndag till fredag.

Vi söker dig som

Du delar Monticos värdegrund, vilken består i respektfullt bemötande, samt att alltid leverera minst vad kunden efterfrågar.

Du som person är lojal, flexibel och ansvarsfull. Viktigt är att du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du trivs i en miljö där du får chans att arbeta självständigt.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
- Innehar truckkort A1-4 och B1-4
- Har erfarenhet av lagerarbete
- Behärskar det svenska språket i tal och skrift

Känner du att du passar in på ovanstående och vill anta utmaningen? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

logga

Truck/Lagermedarbetare till ABENA

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2023-06-16

Ansök nu

Dela detta jobb